SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Zimske čari zlatnog Praga! Svijet putovanja vas vodi na 3 dana Praga uz 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3***, voditelja putovanja, razglede, stručnog lokalnog vodića u Pragu...od 675kn po osobi!

Prije:690kn
Sada samo:675kn
Sada samo:675kn Pogledaj detalje ponude
Donesite ispravnu novogodišnju odluku i godinu započnite sa putovanjem! :) Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum: 04.-06.01.2020. ili 10.-12.01.2020. !(GARANTIRANI POLASCI)

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x