SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

DENTAL STUDIO MARIC j d o o

DENTAL STUDIO MARIĆ j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Mokrička 26 Hrvatska
Web stranica: https://www.dentalstudiomaric.hr/O-nama/
Telefon: 098 826 878
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonDENTAL STUDIO MARIĆ j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 99kn Plomba uz pregled ili ciscenje kamenca poliranje i pjeskarenje u Dental Studiju Maric  osigurajte si zdrave i blistave zube od 99 kn
Plomba uz pregled ili čišćenje kamenca, poliranje i pjeskarenje u Dental Studiju Marić - osigurajte si zdrave i blistave zube od 99 kn!

Riješite se kamenca i nečistoća uz simpatičnu dr. Maju Marić uz koju nestaje svaki strah i nelagoda :)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x