SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TIP TOP SERVIS CISCENJA VL ZELJKICA SVIBOVEC

TIP TOP, SERVIS ČIŠĆENJA, VL. ŽELJKICA SVIBOVEC

Ocjena korisnika:4.31 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Mudifaji 2 b Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 0993521505
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonTIP TOP, SERVIS ČIŠĆENJA, VL. ŽELJKICA SVIBOVEC pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €90.00 (678.11kn) Dosta vam je ciscenja za svim ukucanima Prepustite to profesionalcima Tip Top servisa za GENERALNO CISCENJE stanova i kuca do 150 m2
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x