SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

M P KLIN j d o o za usluge

M.P. KLIN j.d.o.o. za usluge

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 099 400 1641
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonM.P. KLIN j.d.o.o. za usluge pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €25.00 (188.36kn) Kemijsko ciscenje L garniture  redovito odrzavajte garnituru i vratite joj prirodan sjaj i nov izgled
Kemijsko čišćenje L garniture - redovito održavajte garnituru i vratite joj prirodan sjaj i nov izgled

Dolazak na adresu u Zagrebu, Velikoj Gorici, Sisku ili Petrinji, korištenje vrhunskih ekoloških sredstava


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x