SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Fitness studio za zene MAGIC WELL  Volovcica

Fitness studio za žene MAGIC WELL - Volovčica

Ocjena korisnika:4.93 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Borongajska 56 Hrvatska
Web stranica: http://on.fb.me/1OdhOO8
Telefon: 092 3124 902
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonFitness studio za žene MAGIC WELL - Volovčica pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €28.00 (210.97kn) Magic Well kruzni trening za zene  vratite kondiciju i ucvrstite tijelo uz mjesec dana neogranicenog vjezbanja
Magic Well kružni trening za žene - vratite kondiciju i učvrstite tijelo uz mjesec dana neograničenog vježbanja

U samo 30 minuta potrošite i do 500 kalorija kroz individualni program s osobnim savjetovanjem, uključena upisnina


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x