SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!


Podkategorije

Popusti

Sada samo 2759kn Daleka putovanja - Akcija, popust i sniženje. (ponuda: 50956)
[TUNIS ALL INCLUSIVE] Egzotična afrička avantura koju si možeš priuštiti! 7 noćenja u hotelu 4* uz povratni let i pristojbe za 2.759 kn!

Prošećite pješčanim plažama pod zvjezdanim nebom! Mogućnost plaćanja na rate, garantirani polasci kroz 9. i 10. mj


Sada samo 2609kn Daleka putovanja - Akcija, popust i sniženje. (ponuda: 50955)
Tunis - ALL INCLUSIVE ponuda za savršeni odmor iz snova! 7 noćenja u hotelu 3* uz povratni let i zrakoplovne pristojbe za 2.609 kn!

Egzotična Afrika i ugodne temperature, mogućnost plaćanja na rate, garantirani polasci kroz 9. i 10. mj


Sniženja, popusti i akcije u Zagrebu - kategorija: Putovanja - podkategorija: Daleka putovanja
Svjetsko nogometno prvenstvo, razlog ili izgovor da posjetite najveću južnoameričku državu uz popuste, akcije i sniženja za smještaj i avion. ✅ Ponude su vremenski ograničene, kliknite dok nije kasno!Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x