SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

DEVINI obrt za usluge

DEVINI, obrt za usluge

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Balokovićeva 43 Hrvatska
Web stranica: http://bit.ly/2fYGPDf
Telefon: 091 1687 687
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonDEVINI, obrt za usluge pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 99.00kn Ugradnja noktiju tipsama ili produljivanje s geliranim frenchom ili trajnim lakom za 99 kn
Sada samo 149.00kn UGRADNJA TREPAVICA klasicne ili 3D ekstenzije od svile  priustite si zavodljiv pogled i s minimalno truda vec od 149 kn
UGRADNJA TREPAVICA- klasične ili 3D ekstenzije od svile - priuštite si zavodljiv pogled i s minimalno truda već od 149 kn!

Prepustite se u ruke Devini Nails salona i zablistajte s novim, dužim i sjajnijim trepavicama :)

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x