SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ANTIA USLUGE j d o o

ANTIA USLUGE j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Martićeva 72, 1.kat Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 091 9147 429
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonANTIA USLUGE j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €75.00 (565.09kn) Dovedite svoje tijelo u FIT formu uz paket 16 tretmana za mrsavljenje u salonu za njegu i oblikovanje tijela ANTIA
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x