SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Zagorje adventure d o o

Zagorje adventure d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zabok Grdenci 59 a Hrvatska
Web stranica: https://zagorje-adventure.weebly.com/
Telefon: 099 6531 376, 098 657 511
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonZagorje adventure d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 562.00kn Priustite si najbolju zabavu za 2 osobe uz QUAD SAFARI adrenalinsku voznju do Bedekovcanskih jezera i gadjanje mete zracnom puskom za 562 kn
Priuštite si najbolju zabavu za 2 osobe uz QUAD SAFARI adrenalinsku vožnju do Bedekovčanskih jezera i gađanje mete zračnom puškom za 562 kn!

2,5 sata avanture uz opremu i vodiča u organizaciji tvrtke Zagorje adventure, stručnjaka za otkrivanje ljepota ovog kraja

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x