SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Osjetite čarolije Dalmacije i splitsku skalinadu ovog ljeta na 2 dana u Hotelu Le Meridien Split uz bogati doručak, korištenje fitnessa! Sve za dvoje + dvoje djece do 12 god., već od 1199 kn!

Prije:1199.00kn
Sada samo:1199.00kn
Sada samo:1199.00kn Pogledaj detalje ponude
Početak ljeta do sredine srpnja ili preferirate drugu polovicu srpnja i kolovoz? Odaberite željenu opciju! Grad pod Marjanom stoljećima mami uzdahe svojom poviješću i spomenicima kulture! Istražite Split Ponuda se može iskoristiti isključivo od 15.06.20. do 01.09.20.

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x