SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Na izlet u slovenske ljepote! Autoturist Park organizira jednodnevni izlet u Škocjanske jame i Ljubljanu 16.11.2019. s autobusnim prijevozom iz Zagreba za samo 169 kn/osobi!

Prije:190kn
Sada samo:169kn
Sada samo:169kn Pogledaj detalje ponude
GARANTIRANI POLAZAK! Vikend idealan za jednodnevni izlet u susjednu Sloveniju! Ne propustite priliku upoznavanja prekrasnih Škocjanskih jama i razgleda Ljubljane! Polazak iz Zagreba u 8:15 sati (južno parkiralište Gradskog poglavarstva) u subotu 16.11.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x