SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Intrigantna i hrabra hit predstava „Za umrijet od smijeha“ u Maloj sceni 19.10. za samo 40 kn!

Prije:60kn
Sada samo:40kn
Prije:60kn
Sada samo:40kn
Prije:60kn
Sada samo:40kn
Prije:60kn
Sada samo:40kn
Prije:60kn
Sada samo:40kn
Prije:60kn
Sada samo:40kn
Prije:60kn
Sada samo:40kn
Prije:60kn
Sada samo:40kn
Prije:60kn
Sada samo:40kn
Prije:60kn
Sada samo:40kn
Prije:60kn
Sada samo:40kn
Sada samo:40kn Pogledaj detalje ponude
Za umrijet od smijeha

Za umrijet od smijeha predstava je o dva velika (anti)junaka u briljantnim izvedbama Gordane Gadžić i Marka Torjanca koji je napravio i sjajnu prilagodbu originalnog teksta Amerikanca Christophera Duranga na naše prilike. Režiju potpisuje Mario Kovač. 

Ona i On - drukčiji, neprilagođeni, nemirni, neshvaćeni podižu glas protiv situacije u kojoj su se našli. Simbolika običnog, ’malog’ čovjeka izgubljenog u svemu što se događa. Intrigantna, provokativna i hrabra satirična predstava o kojoj se ne prestaje pričati. 

Pridružite se slučajnim, satirično-fantastičnim agentima u pokušaju spašavanja domovine! Jer vrijeme je da konačno dočekamo svitanje, suprotstavimo se mržnji i započnemo promjenu!

NAGRADE: 
- Nagrada 'Zlatni zub' za najbolju predstavu na 11. Festivalu komedije i smijeha 'Zlatni zub' u Poreču - Nagrada Marku Torjancu za najbolju mušku ulogu na Festivalu 'Glumište pod murvom' u Skradinu 

Christopher Durang: Za umrijet od smijeha 
Uloge: Gordana Gadžić (Ona), Marko Torjanac (On) 
Režija: Mario Kovač 

Prijevod: Mirna Čubranić 
Adaptacija: Marko Torjanac Scenografija: Zdravka Ivandija Kirigin 
Kostimografija: Ana Fucijaš 
Izbor glazbe: Mario Kovač 
Glazbena obrada: Milorad Stranić 
Oblikovanje svjetla: Aleksandar Mondecar 
Oblikovanje zvuka: Damir Rončević 
Glasovi: Elizabeta Kukić (Žena žaba), Kruno Belko (Spiker) 
Zbor: LeZbor 
Produkcija: Teatar Rugantino & Kazalište Planet Art

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 40kn Predstava Ljubavna pisma Staljinu  27 10 uzivajte u genijalnoj izvedbi Franje Dijaka Anastasije Jankovske i Marka Torjanca za 40 kn
Predstava Ljubavna pisma Staljinu - 27.10. uživajte u genijalnoj izvedbi Franje Dijaka, Anastasije Jankovske i Marka Torjanca za 40 kn!

Ova drama donosi dinamičnu i intenzivnu studiju vječnih pitanja koja se postavljaju pred nas


Ocjena:
Sada samo 45kn  PREDSTAVA SARMICA Urnebesna komedija o slozenim ljudskim odnosima u izvedbi Ksenije Pajic Pere Juricica i Mladena Cuture za samo 45 kn
Ocjena:
Sada samo 45kn Predstava Dekorater  urnebesno smijesna komedija o ljubavnom trokutu u izvedbi Ksenije Pajic Ines Bojanic i Gorana Grgica za samo 45 kn
Predstava Dekorater - urnebesno smiješna komedija o ljubavnom trokutu u izvedbi Ksenije Pajić, Ines Bojanić i Gorana Grgića za samo 45 kn!

5.11. u Sceni Vidra saznajte kako se izvući iz ove romantične zavrzlame kroz priču troje sjajnih glumaca :) (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 45kn  Julijin balkon nova urnebesna komedija Hit teatra 19 10 u Kazalistu Vidra za 45 kn
"Julijin balkon" nova urnebesna komedija Hit teatra 19.10. u Kazalištu Vidra za 45 kn!

Priča o izvedbi najslavnijeg ljubavnog para u povijesti s neočekivanim komičnim zapletima nasmijat će vas do suza (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 40kn Intrigantna i hrabra hit predstava „Za umrijet od smijeha“ u Maloj sceni 19 10 za samo 40 kn
Intrigantna i hrabra hit predstava „Za umrijet od smijeha“ u Maloj sceni 19.10. za samo 40 kn!

Ona i On su drukčiji, neprilagođeni, nemirni, neshvaćeni... Morali su poludjeti da bi u ovom vremenu ostali normalni! (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 50kn „Sirena i Viktorija“  komedija koju publika obozava 24 10 u Lisinskom Socni ljubavno erotski kazalisni manifest protiv usamljenosti za samo 50 kn
Ocjena:
Sada samo 40kn Predstava Velika zvjerka u kazalistu Mala scena  saznajte sto je biznis i koja je tajna uspjeha uz Marka Torjanca Slavka Jarugu i Luku Dragica


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x