SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

KONTAKTNE LEĆE 6 pari Zeiss mjesečnih sfernih i/ili toričnih leća uz 2 velike otopine od 360ml u Centru Očne Optike već od 448 kn!

Prije:730kn
Sada samo:448kn
Prije:730kn
Sada samo:448kn
Prije:730kn
Sada samo:448kn
Sada samo:448kn Pogledaj detalje ponude
Mjesečne kontaktne leće

Leće su medicinsko pomagalo koje se koristi u ispravljanju refrakcijskih pogrešaka oka poput kratkovidnosti, dalekovidnosti ili astigmatizma, a imaju i estetsku namjenu.

Danas postoje različite vrste leća, ovisno o vašim potrebama, dioptriji i životnom stilu. Leće vam pružaju potpunu slobodnu tijekom svakodnevnih aktivnosti. Danas gotovo svaka osoba koja nosi naočale može nositi i kontaktne leće.

U sklopu ponude dobivate 6 pari mjesečnih kontaktnih leća proizvođača Zeiss.

Karakteristike Zeiss leća:

☑ jednostavno rukovanje - prikladno i kvalitetno pakiranje
☑ krajnje jednostavno umetanje
☑ izvanredna oštrina vida - poznato visoka Zeiss kvaliteta i korigirana sferna aberacija osiguravaju 100% oštrine vida
☑ UV zaštita
☑ vrlo komforne pri nošenju
☑ zahvaljujući super tankom dizajnu leće, gotovo nestaje nelagodan osjećaj stranog tijela u oku
☑ idealne za svakodnevno nošenje
☑ mogu se nositi sve budne sate tijekom dana

Sferne leće su tipične, okruglo dizajnirane kontaktne leće. Kod njih vanjska i unutarnja optička površina čine dijelove sfere. Mogu korigirati kratkovidnost i dalekovidnost.

Torične kontaktne leće imaju dvije mogućnosti, izrađene su sa zakrivljenošću na različitim kutevima pa tako mogu korigirati astigmatizam ili kratkovidnost, odnosno dalekovidnost.

lece

Centar Očne Optike je specijalizirana optika za prodaju korekcijskih i sunčanih naočala, kao i kontaktnih leća i otopina. Optika iz mjeseca u mjesec proširuje ponudu i stvara respektabilan krug zadovoljnih kupaca.

Znamo da su oči ogledalo duše, ali isto tako znamo da treba sačuvati kvalitetan i lijep pogled u svijet. Važno je razumjeti da briga za vaše oči treba biti odgovorna i svakodnevna - u Centru Očne Optike će se pobrinuti za to!

Redovni pregledi svakako doprinose kvalitetnom održanju zdravlja vaših očiju stoga uvijek budite sigurni da dobivate stručnu uslugu pregleda kao i odabir očnih pomagala.

Centar očne optike stvara tradiciju i brine za vaš bolji i ljepši vid stoga se prepustite s povjerenjem u njihove ruke - potvrdili su to!

Slične ponude

[KOMPLETNE NAOČALE] Okvir po izboru i stakla s čak 4 sloja zaštite uz GRATIS kontrolu vida u Optici Iris za 739 kn!

Odaberite atraktivan okvir po želji iz velikog asortimana optike - oko 150 okvira renomiranih marki


Ocjena:
Sada samo 75kn  POLIKLINIKA OPTOTIM Specijalisticki pregled za meke kontaktne lece uz 30posto popusta na lece s otopinom i 50posto popusta na kompletne dioptrijske naocale
Detalji ponude...
[POLIKLINIKA OPTOTIM] Specijalistički pregled za meke kontaktne leće uz 30% popusta na leće s otopinom i 50% popusta na kompletne dioptrijske naočale

Određivanje dioptrije, mjerenje zakrivljenosti rožnice, pregled prednjeg segmenta oka i poduka za nošenje leća za 75 kn!


Ocjena:
Sada samo 99kn Kompletan oftalmoloski pregled u Poliklinici Optotim  pridruzite se tisucama zadovoljnih korisnika ponude za samo 99 kn
Detalji ponude...
Kompletan oftalmološki pregled u Poliklinici Optotim - pridružite se tisućama zadovoljnih korisnika ponude za samo 99 kn!

+ 50% popusta na kompletne dioptrijske naočale i 30% popusta na paket kontaktnih leća s otopinom


Ocjena:
Sada samo 149kn  OFTALMOLOSKI Kompletan pregled uz mjerenje ocnog tlaka provjeru vidne ostrine i pregled ocne pozadine za odrasle i djecu za 149 kn
Detalji ponude...
[OFTALMOLOŠKI] Kompletan pregled uz mjerenje očnog tlaka, provjeru vidne oštrine i pregled očne pozadine za odrasle i djecu za 149 kn!

+10% popusta na kupnju naočala! Prepustite se stručnim rukama dr.sc. Liane Ritz Mutevelić s preko 25 godina iskustva


Ocjena:
Sada samo 299kn Kompletne dioptrijske naocale s okvirima i staklom sa zastitnim slojem protiv grebanja uz GRATIS pregled vida u Optici Mibo Lens za 299 kn
Detalji ponude...
Kompletne dioptrijske naočale s okvirima i staklom sa zaštitnim slojem protiv grebanja uz GRATIS pregled vida u Optici Mibo Lens za 299 kn!

Povjerite svoj vid optici s više od 30 godina iskustva i odaberite najbolje za sebe uz pomoć vrhunskih stručnjaka


Ocjena:
Sada samo 99kn  OFTALMOLOSKI Pregled za djecu i odrasle uz mjerenje ocnog tlaka u poznatoj Poliklinici i Optici Aralica za 99 kn
Detalji ponude...
[OFTALMOLOŠKI] Pregled za djecu i odrasle uz mjerenje očnog tlaka u poznatoj Poliklinici i Optici Aralica za 99 kn!

+ 50% popusta na dioptrijske naočale iz odabrane kolekcije, 25% na sve dioptrijske naočale i akcija za progresivne leće


Ocjena:
Sada samo 89kn  PREGLED VIDA Pregled za korekcijske naocale i mjerenje ocnog tlaka uz pregled prednjeg segmenta oka i kontrolu suznog filma za 89 kn
Detalji ponude...
[PREGLED VIDA] Pregled za korekcijske naočale i mjerenje očnog tlaka uz pregled prednjeg segmenta oka i kontrolu suznog filma za 89 kn!

+ 20% popusta na kompletne dioptrijske naočale u akcijskoj ponudi i 20% popusta na sunčane naočale

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust