SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

AUTOŠKOLA Osposobljavanje za vozača B kategorije uz 35 sati vožnje i 30 sati predavanja - vozački po super cijeni za 4.995 kn!


Sada samo:4995kn

Sada samo:4995kn
Sada samo:4995kn Ponuda je istekla
Iskoristi priliku i položi vozački po super cijeni!

U suradnji s Autoškolom Novi Zagreb, maheri Ponude Dana dogovorili su za tebe akcijsku cijenu za polaganje vozačkog.

Znamo da je to jedan od velikih trenutaka u životu svake osobe pa ti želimo pomoći da se otisneš u svijet odraslih sa što manje štete za tvoj džep (ili džep tvojih roditelja). ;)

Zašto Autoškola Novi zagreb?
✓ jedna od rijetkih autoškola koja ima vlastiti poligon za vježbanje 
✓ suvremeni oblici nastave (učenje i provjera znanja pomoću računala) 
✓ vrhunski predavači Prometnih propisa i sigurnosnih pravila 
✓ suvremeno osposobljeni instruktori vožnje 
✓ korištenje moderne literature 
✓ nastava prve pomoći odvija se u prostorijama autoškole 
✓ jedna od prvih privatnih autoškola u RH, djeluju od 1991. god.

Donosimo par uputa kako uspješno položiti vozački, bez stresa i suza ;)

➥ odabir auto škole - naša preporuka je Autoškola Novi Zagreb koja se može pohvaliti susretljivim instruktorima s dugogodišnjim iskustvom koji će ti pomoći da što prije postaneš dobar vozač

➥ prikupljanje potrebnih podataka i dokumentacije - najbolje je za to kontaktirati auto školu, na upis je potrebno doći s osobnom iskaznicom, a tada ćeš dobiti sve informacije o tome što ti je potrebno za predavanja, ispite i slično.

➥ liječnička potvrda - najprije trebaš otići kod liječnika opće prakse i dobiti uputnicu za liječnički za vozačku. Potom je pregled potrebno obaviti u odabranoj ustanovi. Za dodatnu uštedu, iskoristi ponudu Poliklinike LabPlus, Maksimir Poliklinike Analiza Lab, Sesvete ili Ustanove za zdravstvenu skrb Vaš pregled, Svetice.

➥ polaganje propisa i sigurnosnih pravila - nakon što odslušaš 30 šk. sati predavanja, izlaziš na ispit koji se sastoji od tridesetak zadataka. U školi ćeš dobiti sav potreban materijal za učenje. Redovito pohađanje i pozorno slušanje na predavanjima olakšat će ti polaganje ovog ispita jer su mnoge stvari logične i poznate pa nećeš morati dodatno učiti. 

➥ polaganje prve pomoći - nakon predavanja na kojim učiš kako prepoznati ozljede, kako postupiti u slučaju prometne nesreće slijedi ispit. Ispit iz prve pomoći sastoji se od 3 pitanja, dva teorijska i jedno praktično (zamatanje, imobilizacija). Većina predavača tijekom predavanja upućuje na moguća pitanja na ispitu pa si polaganje istog možeš olakšati ako ih zapišeš ili potražiš na internetu najčešća pitanja. :)

➥ polaganje vožnje - nakon položenih propisa i prve pomoći te odvoženih 35 šk. sati s instruktorom, možeš pristupiti polaganju vožnje. Najbitnije je na ovom ispitu je koncentracija i smirenost. Savjet za prolaženje iz prvog puta; prisjeti se pogrešaka sa satova s instruktorom - tako ćeš osigurati da iste greške nećeš napraviti na ispitu. Druga najvažnija stvar je dobro se naspavati prije ispita jer to znači veću koncentriranost i lakše praćenje uputa ispitivača.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 199kn Auto klima  servis punjenje i izmjena ulja u sistemu za 199 kn
Ocjena:
Sada samo 99kn Poliranje farova 3M pastom za samo 99 kn
Poliranje farova 3M pastom za samo 99 kn!

Vratite sjaj svom limenom ljubimcu i povećajte vidljivost na cesti u autopraonici Jimmy u Španskom


Ocjena:
Sada samo 119kn Zamjena i balansiranje guma s celicnim felgama od 13 do 16 cola za 119 kn
Zamjena i balansiranje guma s čeličnim felgama od 13 do 16 cola za 119 kn!

Promijenite gume na vrijeme te osigurajte sigurnu i mirnu vožnju sebi i svojoj obitelji


Ocjena:
Sada samo 249kn Kompletno kemijsko ciscenje unutrasnjosti automobila uz opciju vanjskog pranja Rijesite se prljavstine bakterija i neugodnih mirisa od 249 kn
Ocjena:
Sada samo 249kn Kemijsko ciscenje sjedala i vrata u Autopraonici Jimmy za 249 kn
Kemijsko čišćenje sjedala i vrata u Autopraonici Jimmy za 249 kn!

Priuštite svom limenom ljubimcu potpunu preobrazbu i uživajte u vožnji


Ocjena:
Sada samo 1690kn ZUPCASTI REMEN  Obavezna promjena nakon 120 000 prijedjenih km ili 5 godina koristenja vozila  sprijecite unistavanje motora i osigurajte sebe i druge u prometu


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x