SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PLAVA LAGUNA d d

PLAVA LAGUNA d.d.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Umag Umag, Istra, Hrvatska Istra
Web stranica: http://www.plavalaguna.com/
Telefon: +385 52 700 700
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPLAVA LAGUNA d.d. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 733kn Apartmani Polynesia Plava Laguna  odmor u lipnju Umag Istra Hrvatska  733 kn
Apartmani Polynesia Plava Laguna - odmor u lipnju, Umag, Istra, Hrvatska - 733 kn

2x noćenje u apartmanu strana park za 4 osobe, Vanjski bazen i ležaljke (ograničen broj), Mini klub i programe u organizaciji naselja (od 26. 5. do 14. 9.), Posteljinu i završno čišćenje (Tagovi: Umag, istra, Hrvatska, Apartmani, Bazen, Završno čišćenje, Istra, Putovanja, Sea, More - visoka sezona)


Sada samo 1473kn Hotel Sol Umag  Wellness odmor Umag Istra Hrvatska  1473 kn
Hotel Sol Umag - Wellness odmor, Umag, Istra, Hrvatska - 1473 kn

2x noćenje s polupansionom u dvokrevetnoj Classic sobi za 2 osobe (1 dijete do 11,99 godina besplatno), Korištenje unutarnjeg bazena i wellnessa, Boravišna pristojba, Besplatan Wi-Fi (Tagovi: Umag, istra, Hrvatska, Wifi, Bazen, Istra, Putovanja, Polupansion, Sea, Wellness, Obitelj, More - visoka sezona)


Sada samo 1177kn Residence Sol Garden Istra For Plava Laguna  obiteljski odmor Umag Istra Hrvatska  1177 kn
Residence Sol Garden Istra For Plava Laguna - obiteljski odmor, Umag, Istra, Hrvatska - 1177 kn

2x noćenje u Classic sobi s balkonom za 2 osobe (1 dijete do 11,99 godina besplatno), 2x polupansion za 2 osobe, Neograničeno korištenje unutarnjeg bazena i fitnessa, Besplatan upgrade u Classic sobu strana bazen (ovisno o raspoloživosti) (Tagovi: Umag, istra, Hrvatska, Wifi, Fitnes, Istra, Putovanja, Polupansion, Sea, More, Obitelj)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x