SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PANORAMA CITY

PANORAMA CITY

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Novi Sad Novi Sad, Srbija Srbija
Web stranica: http://www.hotelpanorama.co.rs
Telefon: +381 21 4801 800
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPANORAMA CITY pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 632kn Panorama City Inn Novi Sad Srbija  632 kn
Panorama City Inn, Novi Sad, Srbija - 632 kn

2x noćenje s doručkom u Exclusive apartmanu za 2 osobe, Košara voća, Boca pjenušavog vina u sobi, Besplatan parking (Tagovi: Novi sad, Srbija, Wifi, Voće, Doručak, Piće dobrodošlice, Parking, Srbija, Putovanja, City break, Ekskluzivni partneri, Doručak, Obitelj)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x