SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL SWISS PLUS

HOTEL SWISS PLUS

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Bihać Bihać, Bosna i Hercegovina Bosna i Hercegovina
Web stranica: http://www.hotel-swissplus.com/
Telefon: +387 37 963 033 ; +387 61 33 88 66
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL SWISS PLUS pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 476kn Hotel Swiss Plus  Odmor u Bihacu Bihac Bosna i Hercegovina  476 kn
Hotel Swiss Plus - Odmor u Bihaću, Bihać, Bosna i Hercegovina - 476 kn

1x noćenje u Superior apartmanu za 2 osobe (1 dijete do 16 godina besplatno), 1x polupansion (bogat bife doručak i večera sa 3 opcije menija uz butelju vrhunskog vina) za 2 osobe, 2 ulaznice za Nacionalni park Una, Ponuda se može iskoristiti do 30. 12. 2019 (Tagovi: Bihać, Bosna i hercegovina, Wifi, Rana prijava, Kasna odjava, Priroda, Parking, Putovanja, Polupansion, Wellness, City break, školski praznici (30. 10. do 3. 11.), Obitelj)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x