SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL PRESIDENT PANTOVCAK

HOTEL PRESIDENT PANTOVČAK

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Zagreb, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: http://www.president-zagreb.com/
Telefon: +385 1 4881 480
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL PRESIDENT PANTOVČAK pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1813.00kn Hotel President Pantovcak  Odmor u centru Zagreba Zagreb Hrvatska  1813 kn
Hotel President Pantovčak - Odmor u centru Zagreba, Zagreb, Hrvatska - 1813 kn

2x noćenje s doručkom u Deluxe sobi s izlazom na vrt za 2 osobe, Besplatan upgrade u Superior sobu (ovisi o raspoloživosti), Piće i kolačići dobrodošlice, Popodnevni čaj ili kava s kolačićima i canape sendvičima

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x