SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Zalazak ljeta u Crikvenici uz 3 dana/2 noćenja za 2 osobe i 1. dijete do 12 g. ili 6 dana/5 noćenja za 2 osobe i dvoje djece do 12 g. na bazi polupansiona u Paviljonu Ad Turres... od 669 kn!

Prije:1154kn
Sada samo:669kn
Sada samo:669kn Pogledaj detalje ponude
Povedite svoju obitelj i produžite ljetni odmor bar još malo! U ponudi 3 dana/2 noćenja prvo dijete do 12 godina je GRATIS, a u ponudi 6 dana/5 noćenja dvoje djece do 12 godina! Kupon vrijedi do 28.09.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x