SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Vježbanje za trudnice ili mame s bebom - mjesec dana opuštajućih vježbi koje će vas pripremiti za porod ili vam učvrstiti mišiće nakon poroda za 110 kn!

Prije:180.00kn
Sada samo:110.00kn
Prije:180.00kn
Sada samo:110.00kn
Prije:180.00kn
Sada samo:110.00kn
Prije:180.00kn
Sada samo:110.00kn
Sada samo:110.00kn Ponuda je istekla
Mama Soon mjesto na kojem možete pronaći gotovo sve za sretnu i ugodnu trudnoću i porod!

Uz stručno vodstvo, certificirane trenerice za trudnice Ivane Crnčić svakog ponedjeljka i srijede opustite se uz vježbe namijenjene za trudnice, neovisno u kojem ste stupnju trudnoće. Ukoliko ste zdrava trudnica i nemate zabranu ginekologa da smijete vježbati, dođite i opustite se, a pritom naučite i pravilno disati u centru za trudnice Mama Soon na Kajzerici. 

Željeli biste vježbati, ali se ne možete odvojiti od svoje bebice? Imamo rješenje! Vježbajte sa svojom bebicom! Mama Soon za vas organizira vježbanje koje iznimno opušta, oblikuje tijelo, psihički rasterećuje, a sve to – puta dva. Korisno i zabavno i za vas i za vašu bebicu! 

Vašoj bebici će vježbanje u društvu s vama, drugim mamama i drugim bebicama biti izuzetno zanimljivo, razvijati će socijalne vještine, uz motoriku, a doživjet će to kao veliku zabavnu igru. 

Vježbe su prilagođene potrebama mladih mama. Ciljano se razvijaju mišići koji su tijekom trudnoće oslabili, pa ih sada treba ojačati, formirati i definirati. A sve to pod stručnim vodstvom certificirane trenerice Ivane Crnčić. Radi se u malim grupama (5-7 mama i beba), tako da je omogućen individualan pristup i puno zabave.

Ukoliko vaša bebica ima od mjesec i pol do 12 mjeseci, dođite se k nama družiti, vježbati, zabaviti i igrati, a kako biste maximalno iskoristili svojih sat vremena vježbanja, vlasnica i majka 3 djece, će vam rado uskočiti i pričuvati po potrebi vašeg mališana. :)

Za fit mame i fit bebe! :)

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x