SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Uz Integral Zagreb upoznajte Atenu na 4 dana/3 noćenja s doručkom u hotelu 3* uz prijevoz zrakoplovom Croatia Airlines iz Zagreba, razglede prema programu, lokalnog vodiča...2499 kn/osobi!

Prije:2790kn
Sada samo:2499kn
Sada samo:2499kn Pogledaj detalje ponude
Garantiran polazak! Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman, kod šaltera informacija u 13:00 sati! Kupon vrijedi isključivo za termin od 26.09. do 29.09.2019.!

Slične ponude







Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x