SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ordinacija dentalne medicine Sonja Vidosevic Ljubic dr med dent  Zagreb Bukovacka cesta 10a

Ordinacija dentalne medicine Sonja Vidošević Ljubić dr. med. dent., Zagreb, Bukovačka cesta 10a

Ocjena korisnika:4.4 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Bukovačka 10 A, Maksimir Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/sonja.vidosevic
Telefon: 01 2421 147, 091 5140 525
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonOrdinacija dentalne medicine Sonja Vidošević Ljubić dr. med. dent., Zagreb, Bukovačka cesta 10a pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €145.00 (1092.5kn) Revolucionarna tehnologija izbjeljivanja zubi Opalescence Boost do 3 nijanse svjetliji zubi uz trajnost do cak 3 godine
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x