SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

COREFIT OBRT ZA USLUGE

COREFIT, OBRT ZA USLUGE

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Velika Gorica Matije Slatinskog 5 Hrvatska
Web stranica: http://bit.ly/2fNc9co
Telefon: 095 3695 879
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonCOREFIT, OBRT ZA USLUGE pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €20.00 (150.69kn) Djelujte na vrijeme i dovedite se u formu brzo i efikasno uz grupne treninge 2 ili 3 puta tjedno mjesec dana
Djelujte na vrijeme i dovedite se u formu brzo i efikasno uz grupne treninge 2 ili 3 puta tjedno mjesec dana

Izaberite TNS, Spartan 300, Total body workout ili Power Yogu te dovedite tijelo u željenu formu


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x