SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ulaznica za predstavu "Naši dani" 25.11. u Sceni Ribnjak - na pozornicama preko 30 godina, izvedena preko 1.500 puta za samo 45 kn!

Prije:70kn
Sada samo:45kn
Prije:70kn
Sada samo:45kn
Sada samo:45kn Ponuda je istekla
Predstava "Naši dani"

Radoslav Milenković, glumac i redatelj iz Beograda, autor je monodrame Naši dani koja je od premijere 1984. godine do danas izvedena više od 1.500 puta.

Kroz imaginarno putovanje koje glavni lik poduzima u naporu da se nakon dugo vremena vrati, susreće se s predstavnicima vlasti i postaje sudionik i svjedok rasula i propasti svih segmenata društva.

Najdramatičniju promjenu glavni junak doživljava kada se u preispitivanju nacionalnih mitova suočava s razarajućom istinom koja poništava idealiziranu sliku zemlje njegovih predaka.

naši dani

Radoslav Milenković u ovoj predstavi igra više od 30 likova. Kombinacijom snažne fizičke ekspresije, potpomognutom pantomimom, žanrovski oslonjene na raznovrsna sredstva kazališta, farse, groteske, komedije i cabarea, ostvarena je predstava koja je osvojila brojne nagrade u prethodnih 30 godina.

Nagrade:

* Zlatna kolajna publike na međunarodnom Festivalu monodrame i pantomime u Zemunu, 1984.
* Srebrna kolajna žirija na međunarodnom Festivalu monodrame i pantomime u Zemunu, 1984.
* Najbolja predstava na međunarodnom Festivalu malih pozorišnih formi u Sarajevu, 2013.
* Najbolja predstava na Teatar-festu u Tuzli, 2014.
* Najbolje glumačko ostvarenje na Art-trema festu u Rumi, 2015.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 45kn Vesele zene Hrvatske kazalisni hit koji ne smijete propustiti Pet situacija dva grada jedno selo deset zena a samo dvije glumice :
Detalji ponude...
Ocjena:
Sada samo 50kn NOVA PREDSTAVA Sirena i Viktorija mnogo smijeha i snazna pozadinska poruka o moralnom slomu u vremenu tranzicije ceka vas 24 1 u Lisinskom :
Detalji ponude...
Ocjena:
Sada samo 50kn NOVA PREDSTAVA Sirena i Viktorija mnogo smijeha i snazna pozadinska poruka o moralnom slomu u vremenu tranzicije ceka vas 31 1 u Lisinskom :
Detalji ponude...
Ocjena:
Sada samo 50kn Predstava Ljubavna pisma Staljinu 27 1 uzivajte u genijalnoj izvedbi Franje Dijaka Anastasije Jankovske i Marka Torjanca za 50 kn
Detalji ponude...
Predstava Ljubavna pisma Staljinu - 27.1. uživajte u genijalnoj izvedbi Franje Dijaka, Anastasije Jankovske i Marka Torjanca za 50 kn!

Ova drama donosi dinamičnu i intenzivnu studiju vječnih pitanja koja se postavljaju pred nas


Ocjena:
Sada samo 50kn NOVA PREDSTAVA Sirena i Viktorija mnogo smijeha i snazna pozadinska poruka o moralnom slomu u vremenu tranzicije ceka vas u Lisinskom :
Detalji ponude...
[NOVA PREDSTAVA] "Sirena i Viktorija" - mnogo smijeha i snažna pozadinska poruka o moralnom slomu u vremenu tranzicije čeka vas u Lisinskom :)

Raskošna komedija zabune u izvedbi Gordane Gadžić, Dubravke Ostojić i Mladena Vasaryja za samo 50 kn! 10.2. i 16.2.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust