SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

UKLANJANJE MADEŽA - ako ste primijetili bilo kakvu promjenu na madežu reagirajte odmah, uključena lokalna anestezija za 490 kn!

Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Sada samo:490kn Pogledaj detalje ponude
Uklanjanje madeža

Madeži su pigmentirani dijelovi kože koji mogu biti potpuno ravni ili izbočeni. 

Odrasla osoba u prosjeku ima 10 do 40 madeža na tijelu, a većina njih nastaje tijekom djetinjstva i u ranim dvadesetima, ali se mogu pojaviti i kasnije. Također, mogu izblijediti ili nestati.

Većina madeža je bezopasna, ali je vrlo bitno pratiti promjene na njima. Praćenje madeža i drugih pigmentiranih dijelova kože važan je korak u otkrivanju raka kože, osobito malignog melanoma.

Neki se uklanjaju iz estetskih razloga, posebice oni koji se nalaze na licu, dok drugi predstavljaju takvu skupinu tumora kod kojih je potrebno kirurško odstranjivanje. Liječenje opasnih madeža ovisi o njihovim karakteristikama. 

Po odstranjenju kožne promjene u pravilu je obavezna patohistološka dijagnostika (PHD). Tek u izuzetnim slučajevima, prema procjeni liječnika, ona nije potrebna.

Ako se madež ili druga promjena kože ukloni u ranoj fazi, vrlo se rijetko ponovno pojavljuje.

Madež je opasan ako:
 
✓ nema jasne rubove, 
✓ mijenja boju, 
✓ veći je od 6 mm u promjeru, 
✓ asimetričan je,
✓ raste i događaju se promjene u obliku, veličini, uzdignutosti,
✓ dolazi do simptoma poput svrbeža ili krvarenja

Ako primijetite ijedan od navedenih simptoma, to je znak da bi madež trebalo ukloniti. 

Iskoristite zato ovu odličnu cijenu i uklonite potencijalno opasnu izraslinu po akcijskoj cijeni, brzo i bez čekanja!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 399kn Rijesite se gljivica uz 3 tretmana laserom  POTPUNO i bezbolno uklanjanje s noktiju obje ruke ili obje noge za 399 kn
Ocjena:
Sada samo 699kn Uklanjanje ksantelazme s kapaka  bezbolno rijesite estetski problem neugodnih zuckastih mrlja na kapcima u Poliklinici Ritz Nova za 699 kn
Uklanjanje ksantelazme s kapaka - bezbolno riješite estetski problem neugodnih žućkastih mrlja na kapcima u Poliklinici Ritz Nova za 699 kn!

Zahvat obavlja dr. sc. Liana Ritz Mutevelić, specijalistica za estetiku lica s više od 25 godina iskustva


Ocjena:
Sada samo 250kn PREGLED MADEZA  ne cekajte vidljivu promjenu na madezu obavite dermatoskopski pregled cijelog tijela u Poliklinici LabPlus za 250 kn
PREGLED MADEŽA - ne čekajte vidljivu promjenu na madežu, obavite dermatoskopski pregled cijelog tijela u Poliklinici LabPlus za 250 kn!

Pregled koristi za rano otkrivanje melanoma i izbjegavanje nepotrebnih operacija madeža i dobroćudnih promjena


Ocjena:
Sada samo 490kn UKLANJANJE MADEZA  ako ste primijetili bilo kakvu promjenu na madezu reagirajte odmah ukljucena lokalna anestezija za 490 kn
UKLANJANJE MADEŽA - ako ste primijetili bilo kakvu promjenu na madežu reagirajte odmah, uključena lokalna anestezija za 490 kn!

Uklonite potencijalno opasne izrasline kod dr. Snježane Komadine Bauer, Najdoktorice za 2016., 2017., 2018. i 2019. god


Ocjena:
Sada samo 559kn MADEZI  uklanjanje jedne izrasline uz ukljucen dermatoskopski pregled cijelogtijela i lokalnu anesteziju u Poliklinici dr Dzepina za 559 kn
MADEŽI - uklanjanje jedne izrasline uz uključen dermatoskopski pregled cijelogtijela i lokalnu anesteziju u Poliklinici dr. Džepina za 559 kn!

Ukoliko ste primijetili promjenu u boji, veličini ili izgledu madeža, reagirajte odmah i otklonite potencijalni rizik!Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x