SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Uklanjanje gljivica - riješite se uporne i dugotrajne infekcije te spriječite potencijalno propadanje noktiju na rukama ili nogama za 399 kn!

Prije:1200kn
Sada samo:399kn
Prije:1200kn
Sada samo:399kn
Prije:1200kn
Sada samo:399kn
Prije:1200kn
Sada samo:399kn
Prije:1200kn
Sada samo:399kn
Prije:1200kn
Sada samo:399kn
Sada samo:399kn Pogledaj detalje ponude
Uklanjanje gljivica s noktiju 

Oko polovice svih poremećaja noktiju su "gljivice", odnosno promjene uzrokovane gljivama. Takva oboljenja posljedica su oštećenja nokta, smanjene imunosti i cirkulacije u donjim dijelovima udova, smanjenja rasta nokta, ali i vlaženja šaka i stopala.

Gljivičnu infekciju najčešće ćete prepoznati po žutoj ili bijeloj mrlji koja se pojavljuje na vrhu, nakon čega nokti postaju tamni, krhki i isprekidani. Također, nokti mogu poprimiti neugodan miris i počinju se listati. 

Vrlo je važno prepoznati bolest na vrijeme jer u suprotnome može doći do potpunog propadanja nokta. Nakon takvog propadanja, nužno je nokat ukloniti. Budući da se radi o dugotrajnoj i upornoj infekciji, gljivica se najčešće ne možete riješiti bez pomoći stručnjaka. 

Napredak kozmetoloških programa i medicine olakšao je pristup liječenju, pa danas gljivična oboljenja možete liječiti laserom i ozonom. Takva metoda vrlo je efikasna, a prilikom tretmana pigment gljivica upija energiju lasera. 

Iako se biolaserom tretira samo područje zahvaćeno infekcijom, pojedine osobe mogu osjetiti lagano zagrijavanje. Ozon pospješuje regeneraciju tkiva, povećava zaštitnu ulogu kože i unapređuje cirkulaciju. 

Ako ste primijetili gljivična oboljenja ili se već duže vrijeme neuspješno borite s njihovim liječenjem, rješenje možete potražiti u Studiju ljepote Manuele. Već nakon jednog ili tri dolaska, ovisno o opsegu infekcije, vaši nokti mogu biti izliječeni!

Slične ponude

Sada samo 99kn Ugradnja noktiju tipsama ili produljivanje s geliranim frenchom ili trajnim lakom za 99 kn
Ocjena:
Sada samo 399kn Uklanjanje gljivica  rijesite se uporne i dugotrajne infekcije te sprijecite potencijalno propadanje noktiju na rukama ili nogama za 399 kn
Ocjena:
Sada samo 165kn Osigurajte potrebnu njegu svojim stopalima uz medicinsku pedikuru i lakiranje u Studiju ljepote Manuela za 165 kn
Ocjena:
Sada samo 99kn Medicinska pedikura i trajni lak  priustite si zdrave i njegovane nokte za samo 99 kn
Ocjena:
Sada samo 79kn Medicinska pedikura uz lakiranje noktiju u centru grada za samo 79 kn
Medicinska pedikura uz lakiranje noktiju u centru grada za samo 79 kn!

Uključena biljna kupka, pregled stopala, tretiranje mehaničkih oštećenja i lak u boji po izboru


Ocjena:
Sada samo 99kn Ruska manikura trajni lak i parafinska kupka  lijepi i njegovani nokti s trajnoscu laka do 4 tjedna u Salonu ljepote Indigo za samo 99 kn
Ruska manikura, trajni lak i parafinska kupka - lijepi i njegovani nokti s trajnošću laka do 4 tjedna u Salonu ljepote Indigo za samo 99 kn!

Zdraviji, ljepši i snažniji nokti uz posebnu tehniku njege i izbor od 45 nijansi postojanih i sjajnih boja :)


Ocjena:
Sada samo 99kn Trajni lak i manikura  odaberite najdrazu boju i uzivajte u lijepim noktima uz postojanost laka do cak 3 tjedna za 99 kn
Trajni lak i manikura - odaberite najdražu boju i uživajte u lijepim noktima uz postojanost laka do čak 3 tjedna za 99 kn!

Njegovane ruke te nokti zaštićeni od listanja i pucanja čekaju vas u Medicinsko estetskom centru Venus


Ocjena:
Sada samo 69kn Trajni lak za ruke ili noge u Beauty salonu Anna za samo 69 kn
Trajni lak za ruke ili noge u Beauty salonu Anna za samo 69 kn!

Izaberite najdražu boju između čak 50 nijansi Juliana Nails lakova i zaštitite nokte od pucanja i listanjaOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x