SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ugodan tretman pedikure i soak off trajni lak za vas i vaša stopala u Jean d`Arcel Medical & Beauty Institutu


Sada samo:159.00kn (21.1€)

Sada samo:159.00kn (21.1€)

Sada samo:159.00kn (21.1€)

Sada samo:159.00kn (21.1€)

Sada samo:159.00kn (21.1€)
Sada samo:159.00kn (21.1€) Pogledaj detalje ponude
Estetska pedikura

Uvijek se sjetimo njege lica ili kose, ali nerijetko zaboravljamo njegovati i brinuti o zdravlju naših stopala! To je pomalo nezahvalno, obzirom da stopala svakodnevno nose tri puta veću težinu od težine našeg tijela!

Najbolji način da im se zahvalimo je odlazak na ugodan tretman pedikure koju će za vas i vaša stopala obaviti stručnjaci Jean d`Arcel Medical & Beauty Instituta.

Estetska pedikura je tretman kojim terapeut uklanja zadebljanu kožu, oblikuje i tretira nokte, a potom nanosi trajni lak.


Soak off trajni lak

Nakon estetske pedikure slijedi nanošenje soak off trajnog laka koji ima veću trajnost od običnog laka za nokte i zato ga bira sve više žena!

Zašto odabrati soak off trajni lak?

✔️ učvršćuje nokat
✔️ sprječava listanje i pucanje nokta
✔️ daje sjajan i gladak izgled noktima

Također, ne oštećuje nokat jer nije potrebno rašpanje i stanjivanje nokta, a uklanja se vrlo jednostavno posebnom tekućinom koja ga otapa!

Slične ponude

Sada samo 249.00kn (33.05€) Drage zene pocastite se potpunim tretmanom kako biste zablistale u punom sjaju Centre de beauté Michelle u Zagrebu donosi MANIKURU  ESTETSKU PEDIKURU sa trajnim lakom sve za samo 249 kn
Drage žene, počastite se potpunim tretmanom kako biste zablistale u punom sjaju! Centre de beauté Michelle u Zagrebu donosi MANIKURU + ESTETSKU PEDIKURU sa trajnim lakom, sve za samo 249 kn!

Pedikura se radi sa brendom FOOTLOGIX, koja je prva i jedina pedikerska linija za njegu stopala Pediceutial. Kupon se može iskoristiti do 30.12.2022.


Sada samo 203.00kn (26.94€) Uredite stopala uz medicinsku pedikuru i lakiranje u Studiju ljepote Manuela
Sada samo 59.00kn (7.83€) Odlucite se za trajni lak na rukama ili nogama i odusevite se novimizgledom noktiju u Magnifique Nails Salon  Spa
Sada samo 39.00kn (5.18€) Klasicna manikura kao idealna njega vasih ruku u Magnifique Nails Salon  Spa po odlicnoj cijeni

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x