SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

U Splitu, neposredno uz Dioklecijanovu palaču čekaju na Vas 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja u deluxe suite-u Prima Life Spalato za dvoje uz poklon - 1 boca kvalitetnog vina...od 699kn!

Prije:699kn
Sada samo:699kn
Sada samo:699kn Pogledaj detalje ponude
Dječji krevetić je besplatan i izdaje se na zahtjev! Kupon za ponudu vrijedi do 24.03.20. Isključeni termin 29.12.19. do 02.01.20.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x