SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Terapija magnetnom rezonancom - revolucija u liječenju bolesti kostiju i zglobova!Potiče obnavljanje hrskavice, regeneraciju stanica i smanjuje bolove!

Prije:100.00kn
Sada samo:75.00kn
Prije:100.00kn
Sada samo:75.00kn
Prije:100.00kn
Sada samo:75.00kn
Prije:100.00kn
Sada samo:75.00kn
Sada samo:75.00kn Ponuda je istekla
Terapija magnetnom rezonancom

Terapija magnetnom rezonancom doprinosi regeneraciji i revitalizaciji stanica tijela. Potiče tijelo na samoobnavljanje i koristi se u terapijske svrhe kod raznih bolesti.

Ova vrsta terapije posebno je pogodna kod liječenja artritisa, artroze, posljedica moždanog udara, terapije koštanog sustava, ali i bolesti pluća te alergija. Dokazano je da pulsirajuća elektromagnetska polja sustava VITA-LIFE podržavaju regeneraciju stanica i imaju pozitivan utjecaj na cijeli organizam. Ne samo kada se radi o liječenju bolesti, već se i u preventivnoj zdravstvenoj zaštiti široko koristi stimulacija magnetskom rezonancijom.

Do sada se liječenje artritisa uglavnom fokusiralo na tretiranje simptoma što nije davalo zadovoljavajuće dugotrajne učinke. Prilikom liječenja nije se moglo tretirati glavni uzrok problema, sanacija oštećenja hrskavice. Međutim s magnetnom rezonancom moguće je djelovati na hrskavicu i zglobove. 

Terapijom magnetskom rezonancom postiže se značajan oporavak zgloba kao i prestanak bolova. Također se primjenjuje u liječenju osteoporoze. Ova vrsta terapije nema nikakvih negativnih učinaka pa se može primjenjivati i u ranoj fazi bolesti ili preventivno u svrhu jačanja kostiju.

Terapija se preporučuje kod svih kroničnih bolesti kostiju i zglobova, s obzirom da se radi o metodi koja obnavlja hrskavicu i potiče stvaranje kosti.

Kada se preporučuje terapija magnetnom rezonancom?
  • kod bolova u leđima (hernija diska, degenerativne promjene kralježnice)
  • kod bolova u koljenima, ramenima, šakama i stopalima, sportskih ozljeda, osteopenije i osteoporoze

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 275.00kn Diskus hernija vise nije bauk uz FDM tretman  prva neinvazivna alternativa operaciji kraljeznice dostupna u Hrvatskoj uz kiro tretman i terapiju ultrazvukom za 275 kn
Sada samo 99.00kn Tretman kiropraktike i osteopatije  pregled elektrostimulacija akupresura i manipulacija u centru za kraljeznicu Arcus u Velikoj Gorici za samo 99 kn
Tretman kiropraktike i osteopatije - pregled, elektrostimulacija, akupresura i manipulacija u centru za kralježnicu Arcus u Velikoj Gorici za samo 99 kn!

Najčešće se koristi za liječenje lokomotornih i funkcionalnih tegoba kao što su bolovi u vratu i ramenima


Ocjena:
Sada samo 240.00kn Paket fizikalne terapije  medicinska masaza u trajanju 30 minuta uz specijalne tehnike i 2 pasivne procedure po potrebi pacijenta za 240 kn
Sada samo 180.00kn Medicinsko sportska masaza cijelog tijela u trajanju 60 minuta za 180 kn
Medicinsko-sportska masaža cijelog tijela u trajanju 60 minuta za 180 kn!

Riješite se napetosti u mišićima i prepustite se stručnoj fizioterapeutkinji


Sada samo 600.00kn Paket Schroth vjezbi  za korekciju krivina kraljeznice u trajanju 45 minuta u Centru fizikalne medicine i rehabilitacije Preventis za 600 kn
Ocjena:
Sada samo 250.00kn Specijalisticki pregled ortopeda i konzultacije u Poliklinici Djuric za 250 kn
Specijalistički pregled ortopeda i konzultacije u Poliklinici Đurić za 250 kn!

Ako osjećate preskakanje zglobova ili bol u kostima, reagirajte odmah


Sada samo 550.00kn Paket pregleda kraljeznice i manualnih terapija za lijecenje boli u vratu i ledjima 4 tretmana i pregled fizioterapeuta za 550 kn
Paket pregleda kralježnice i manualnih terapija za liječenje boli u vratu i leđima, 4 tretmana i pregled fizioterapeuta za 550 kn!

Preporučuje svim osobama koje imaju problema sa držanjem, zakočenošću i bolnošću u kralježnici ili drugom dijelu tijela


Ocjena:
Sada samo 250.00kn Specijalisticki pregled fizijatra i konzultacije za 250 kn
Specijalistički pregled fizijatra i konzultacije za 250 kn!

Ako osjećate preskakanje zglobova ili bol u kostima, a niste sigurni zašto, rezervirajte svoj termin što prije!Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x