SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Terapija magnetnom rezonancom - revolucija u liječenju bolesti kostiju i zglobova!Potiče obnavljanje hrskavice, regeneraciju stanica i smanjuje bolove!

Prije:100kn
Sada samo:75kn
Prije:100kn
Sada samo:75kn
Prije:100kn
Sada samo:75kn
Prije:100kn
Sada samo:75kn
Sada samo:75kn Pogledaj detalje ponude
Terapija magnetnom rezonancom

Terapija magnetnom rezonancom doprinosi regeneraciji i revitalizaciji stanica tijela. Potiče tijelo na samoobnavljanje i koristi se u terapijske svrhe kod raznih bolesti.

Ova vrsta terapije posebno je pogodna kod liječenja artritisa, artroze, posljedica moždanog udara, terapije koštanog sustava, ali i bolesti pluća te alergija. Dokazano je da pulsirajuća elektromagnetska polja sustava VITA-LIFE podržavaju regeneraciju stanica i imaju pozitivan utjecaj na cijeli organizam. Ne samo kada se radi o liječenju bolesti, već se i u preventivnoj zdravstvenoj zaštiti široko koristi stimulacija magnetskom rezonancijom.

Do sada se liječenje artritisa uglavnom fokusiralo na tretiranje simptoma što nije davalo zadovoljavajuće dugotrajne učinke. Prilikom liječenja nije se moglo tretirati glavni uzrok problema, sanacija oštećenja hrskavice. Međutim s magnetnom rezonancom moguće je djelovati na hrskavicu i zglobove. 

Terapijom magnetskom rezonancom postiže se značajan oporavak zgloba kao i prestanak bolova. Također se primjenjuje u liječenju osteoporoze. Ova vrsta terapije nema nikakvih negativnih učinaka pa se može primjenjivati i u ranoj fazi bolesti ili preventivno u svrhu jačanja kostiju.

Terapija se preporučuje kod svih kroničnih bolesti kostiju i zglobova, s obzirom da se radi o metodi koja obnavlja hrskavicu i potiče stvaranje kosti.

Kada se preporučuje terapija magnetnom rezonancom?
  • kod bolova u leđima (hernija diska, degenerativne promjene kralježnice)
  • kod bolova u koljenima, ramenima, šakama i stopalima, sportskih ozljeda, osteopenije i osteoporoze

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 250kn Specijalisticki pregled ortopeda i konzultacije za 250 kn
Specijalistički pregled ortopeda i konzultacije za 250 kn!

Ako osjećate preskakanje zglobova ili bol u kostima, a niste sigurni zašto, rezervirajte svoj termin što prije!


Ocjena:
Sada samo 149kn Kraljeznica  pregled i tretman uz tretiranje misica razgibavanje kraljezaka i oslobadjanje napetosti zivaca za 149 kn
Kralježnica - pregled i tretman uz tretiranje mišića, razgibavanje kralježaka i oslobađanje napetosti živaca za 149 kn!

Oslobodite se bolova i spriječite buduće tegobe - riješite se glavobolje, zakočenosti i napetosti


Sada samo 99kn Ceragem tretman kraljeznice u trajanju 40 minuta  ukljucuje masazu akupresuru tretman toplinom kiropraktiku i infracrvene zrake za samo 99 kn
Ceragem tretman kralježnice u trajanju 40 minuta - uključuje masažu, akupresuru, tretman toplinom, kiropraktiku i infracrvene zrake za samo 99 kn!

Termomasaža otklanja bolove, poboljšava pokretljivost, snižava krvni tlak, otklanja stres, jača imunitet


Sada samo 375kn Pregled i balans atlasa  pregled cijele kraljeznice dubinska masaza i savjetovanje o odrzavanju kraljeznice u centru Arcus u Velikoj Gorici za 375 kn
Sada samo 99kn Tretman kiropraktike i osteopatije  pregled elektrostimulacija akupresura i manipulacija u centru za kraljeznicu Arcus u Velikoj Gorici za samo 99 kn
Tretman kiropraktike i osteopatije - pregled, elektrostimulacija, akupresura i manipulacija u centru za kralježnicu Arcus u Velikoj Gorici za samo 99 kn!

Najčešće se koristi za liječenje lokomotornih i funkcionalnih tegoba kao što su bolovi u vratu i ramenima
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x