SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Stretch tango - pogodan za sve koji trebaju održati ili stupiti u formu te osnažiti različite skupine mišića, mogućnost vježbanja u dvorani ili na otvorenom za 79 kn!

Prije:200.00kn
Sada samo:79.00kn
Prije:200.00kn
Sada samo:79.00kn
Sada samo:79.00kn Pogledaj detalje ponude
Institut argentinskog tanga LiberTango 

Institut argentinskog tanga LiberTango njeguje kulturno - umjetničke programe argentinskog tanga kao plesa, glazbe i poezije. Djeluje u sklopu Instituta za kreativne komunikacije i medije - Auditorium Media i u prošlosti kluba UNESCO Zagreb. Svojim polaznicima i publici pruža sve što postoji u argentinskom tangu sa svih aspekata izražavanja. Njegov cilj je osloboditi kreativnost i produbiti kognitivne vještine polaznika i prisutnih u ugodnom okruženju. Pokretom do kulture i zdravlja. 

“Tango je više nego sam ples i glazba. Poštuje odnose koji nam dopuštaju da budemo ono što jesmo i podupiru nas u osobnom i društvenom rastu, gdje se potpuno prikazujemo kao tko smo i dijelimo stvari koje želimo podijeliti iz želje, a ne obaveze ili pridržavanja društvenih skripti. Jedno od najsnažnijih pretraživanja u životu je potraga za unutarnjom i vanjskom ravnotežom. Sam tango predstavlja ravnotežu.” - JS 

Pridružite nam se i postanite dio velikog tango zagrljaja koji predstavlja glazbu, ples i poeziju te društveni fenomen. PokreTTango

PokreTTango Oduvijek vam se sviđao svijet argentinskog tanga? Želite posvetiti se razvijanju svjesnosti o pokretu i njegovoj mogućnosti kako bi vam plesanje bilo lakše i ispunjenije? Ne želite plesati u paru? Nemate stalnog plesnog partnera ili partnericu? Plešete ga već? Ne pleše se u paru, osim za potrebe plesno – scenskog izražaja. 

Ovo je pravi način plesanja toga krasnog plesa za Vas. Namijenjen svima koji žele brzo i kvalitetno svladati tajne argentinskog tanga bez plesnog partnera ili unaprijediti svoje već postojeće znanje (apsolutnim početnicima, amaterima, plesačima, glumcima i drugim scenskim izvođačima). Izvrstan je kao rekreacija za poboljšanje kvalitete života. 

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x