SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 38% - Slastičarnica Millennium - torta izvanrednog okusa u izvedbi najpoznatije i najposjećenije slastičarnice u centru grada za 155 kn!

Prije:250kn Sada samo:155kn
Prije:250kn Sada samo:155kn
Prije:250kn Sada samo:155kn
Prije:250kn Sada samo:155kn
Prije:250kn Sada samo:155kn
Sada samo:155kn Ponuda je istekla
Slastičarnica Millennium - torta po izboru

Svatko ima neki porok. Da, baš svatko. Cigarete, pokoja čaša vina, kava ili pak slatko - poroci su koji su dio nas i doslovno ćete na prste jedne ruke uspjeti nabrojati nekoga iz svoje okoline tko nije uživatelj bar jednog od nabrojenih primjera.

Jedan porok, iako ga mnogi ne bi okarakterizirali tako, ruši sve statistike. Radi se o slatkom. Bila to čokolada, keks, sladoled, kolač, torta, posve je svejedno - sigurno znate bar jednog sladokusca koji bez slatkog dan ne može privesti kraju.


Netko voli samo čokoladu, netko samo sladoled, a netko sve što ima šećera u sebi. Takvima je najdraži dio bilo kakve proslave ili običnog ručka tj. večere, onaj dio kad je vrijeme za desert.

Bila to rođendanska torta, svadbena ili neki desert nakon nedjeljnog ručka taj komad sreće trokutastog oblika na tanjuru pretvara nas u prave hedoniste i ovisnike.

U ovoj poznatoj slastičarnici u centru grada naći ćete samo najbolje sastojke i najfinije slastice. Upravo iz tog razloga je Millennium jedna od najpopularnijih i najposjećenijih slastičarnica u Zagrebu.

Pročitajte komentare zadovoljnih sladokusaca:

"Torta tri vrste čokolade za prste pomazati, suprugu je bila poklon za rođendan. Nikakvih problema oko rezervacije i preuzimanja." - Sanja

"Sve pohvale, torta je bila SAVRŠENA." - Dijana

"Fantastično za sve! Posebice za sladokusce!" - Senija

"Torte u našem društvu već duže vrijeme nisu bile neki osobit predmet želja. Međutim, Vaša "Eliksir torta" je oduševila sve prisutne u našem društvu. Na sljedećem skupu prijatelja i rodbine imali smo dvije torte: "Eliksir" i "Tri čokolade". Nitko od nazočnih nije htio "preskočiti" svoj red za desert i još nešto: na kraju nije bio niti jedan tanjurić na kojem je nešto (torte) ostalo." - Dražen i Kristina

"Sve pohvale za čokoladnu tortu (okus, izgled, pakiranje, ma sve!) i za ljubaznost! Svakako ću vas ponovo izabrati i preporučiti!" - Irena

"Torta je izgledala lijepo i bila je ukusna! Sve je napravljeno točno po dogovoru!" - Snježana

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 189kn Velika torta po izboru  razmazite nepce u slasticarnici Grand Marnier za 189 kn
Detalji ponude...
Velika torta po izboru - razmazite nepce u slastičarnici Grand Marnier za 189 kn!

Sacher, čokoladni mousse, Ledeni vjetar, Bijeli mousse ili torta s 3 vrste čokolade


Ocjena:
Sada samo 195kn  RODjENDANSKA TORTA Razveselite klince sarenom slasticom najfinijeg okusa s omiljenim likom ili njihovom fotografijom iz Slasticarne Horak za 195 kn
Detalji ponude...
[ROĐENDANSKA TORTA] Razveselite klince šarenom slasticom najfinijeg okusa s omiljenim likom ili njihovom fotografijom iz Slastičarne Horak za 195 kn!

Dio prihoda od prodaje Slastičarnica Horak donirat će za razvoj rane edukacije djece, budite i vi dio akcije :)