SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SALSA! Savladajte karipske, latinskoameričke i afričke pokrete ovog senzualnog plesa - mjesec dana tečaja za početnike u Plesnom centru Elite za 145 kn!

Prije:290kn
Sada samo:145kn
Prije:290kn
Sada samo:145kn
Prije:290kn
Sada samo:145kn
Prije:290kn
Sada samo:145kn
Prije:290kn
Sada samo:145kn
Sada samo:145kn Ponuda je istekla
Salsa
Salsa se danas u našim krajevima najviše i najčešće pleše. U zagrebačkim noćnim klubovima može se skoro svaku večer pronaći izuzetno posjećeni salsa party na kojem se ljudi svih dobi zabavljaju i uživaju plešući ovaj temperamentni latinsko-američki ples.

Salsu se u Eliteu podučava na temelju stručnog programa voditelja našeg centra Nenada Vlahovića. Ploveći oko svijeta svojom jedrilicom Jamnicom (Jedrilicom oko svijeta) Nenad je skoro 3 godine boravio u tropskim krajevima i nebrojeno puta sudjelovao u raznim salsa događanjima i večerima. Tako je na izvoru znanja imao priliku usvojiti mnoge interesantne korake i detalje tog lijepog plesa. 

Eliteova škola salse izdvaja se od ostalih i po neusporedivo bržem tempu rada čime naši polaznici za isto uloženo vrijeme usvoje puno više plesnih slika i figura, 
a također i postignu bolju razinu plesne vještine.

Plesna škola Elite
 Jedna je od najpopularnijih i najstarijih plesnih škola na području Zagreba, a vrhunski sportski rezultati i najjače svjetske učiteljske licence Nenada Vlahovića, Eliteovog voditelja, u kombinaciji s preko 30 godina iskustva u podučavanju plesa doveli su do toga da se u Plesnoj školi Elite, jednostavno – uči plesati brže, jednostavnije i lakše i stoga s više zadovoljstva nego bilo gdje drugdje.

Slične ponude

Sada samo 79kn Grupna plesna rekreacija PokreTTango bazirana na pokretima argentinskog tanga  Mjesec dana tecaja 2 puta tjedno po 90 minuta za samo 79 kn
Grupna plesna rekreacija "PokreTTango" bazirana na pokretima argentinskog tanga! Mjesec dana tečaja, 2 puta tjedno po 90 minuta za samo 79 kn!

Inovativni program uz koji ćete brzo i kvalitetno svladati tajne argentinskog tanga bez plesnog partnera


Ocjena:
Sada samo 119kn  PLES NA SIPCI Skupi hrabrost i odvazi se na senzualni trening uz super trenerice Pocetni tecaj u trajanju mjesec dana u Sportvizija centru za 119 kn
[PLES NA ŠIPCI] Skupi hrabrost i odvaži se na senzualni trening uz super trenerice! Početni tečaj u trajanju mjesec dana u Sportvizija centru za 119 kn!

Razvij mišićnu snagu, fleksibilnost, fluidnost pokreta i gracioznost kroz ples, akrobatiku i izvedbenu umjetnost!


Ocjena:
Sada samo 185kn Naucite plesove koji se danas najcesce plesu  pocetni tecaj u trajanju mjesec dana 16 punih sati u Plesom centru Elite za 185 kn
Naučite plesove koji se danas najčešće plešu - početni tečaj u trajanju mjesec dana (16 punih sati) u Plesom centru Elite za 185 kn!

Savladajte foxtrot, disco fox, slowfox, bečki valcer, engleski valcer, rock’n’roll, bachattu, cha cha, tango i salsu
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x