SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

DAMI DENT d o o

DAMI DENT d.o.o.

Ocjena korisnika:4.64 od 5
Ukupno glasova:3
Adresa:Zagreb Jaruščica 9 (2. kat) Hrvatska
Web stranica: http://damident.com.hr/
Telefon: 095 5135 545, 098 350 658, 091 5406 215
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonDAMI DENT d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €630.00 (4746.74kn) Osmijeh iz snova uz estetski keramicki ili konvencionalni metalni aparatic uz ukljucene kontrole u Ordinaciji Dami Dent
Osmijeh iz snova uz estetski keramički ili konvencionalni metalni aparatić uz uključene kontrole u Ordinaciji Dami Dent

Osmijeh koji nećete skidati s lica jamče stručno osoblje, visokokvalitetni materijali i ISO certifikat kvalitete


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x