SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Poliklinika Fistonic d o o

Poliklinika Fistonić d.o.o.

Ocjena korisnika:4.69 od 5
Ukupno glasova:34
Adresa:Zagreb Preradovićeva ulica 10 Hrvatska
Web stranica: http://www.ordinacija-fistonic.hr/hrv/
Telefon: 01 4855 041
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPoliklinika Fistonić d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 299.00kn (39.68€) Color doppler karotida  pregled koji moze sprijeciti mozdani udar u Poliklinici Fistonic
Sada samo 299.00kn (39.68€) Color doppler vena ruku ili nogu  utvrdite poremecaje venske cikulacije u Poliklinici Fistonic
Sada samo 299.00kn (39.68€) Ultrazvuk vrata u Poliklinici Fistonic Ukljucen pregled zlijezda slinovnica stitnjace i limfnih cvorova na vratuOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x