SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

CIRCULUS d o o

CIRCULUS d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Drašnice Drašnice 99 Hrvatska
Web stranica: http://plazahoteldrasnice.com/cro/index_cro.php
Telefon: 021 626 500, 099 6265 000
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonCIRCULUS d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1599kn Ljetovanje nadomak Makarske 3 ili 7 nocenja s doruckom za dvoje u sobama ili bungalovima Beach Hotela  na samoj plazi  CIJELA SEZONA vec od 1 599 kn
Ljetovanje nadomak Makarske! 3 ili 7 noćenja s doručkom za dvoje u sobama ili bungalovima Beach Hotela*** na samoj plaži - CIJELA SEZONA već od 1.599 kn!

Istražite skrivene uvale i plaže u društvu drage osobe na jednom od najljepših mjesta na Jadranu, iskoristivo do 29.9. (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x