SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Razgledajte Beč u pratnji lokalnog turističkog vodiča, posjetite najljepše muzeje grada, oduševite se dvorcem Schonbrunn i njegovim vrtovima te počastite omiljenom Sacher tortom za samo 269 kn!

Prije:280kn
Sada samo:269kn
Sada samo:269kn Pogledaj detalje ponude
Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu u 06.45h (peroni 502 – 506). Kupon vrijedi isključivo polazak 05.10.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x