SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Provedite Advent u Bratislavi i Beču! 2-dnevno putovanje sa Integralom Zagreb u najljepše predblagdansko doba sa uključenim prijevozom, smještajem u hotelu 4* s doručkom za 579kn/osobi!

Prije:640kn
Sada samo:579kn
Sada samo:579kn Pogledaj detalje ponude
Prije kupnje kupona odaberite između 3 termina: 7.-8.12., 14.-15.12., 21.-22.12.2019. Posjetite božićni sajam ispred Gradske vijećnice... Polazak autobusom iz Zagreba!

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x