SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PRESTANAK PUŠENJA - zauvijek se riješite štetne navike uz najnapredniju metodu za odvikavanje za 299 kn!

Prije:1500.00kn
Sada samo:299.00kn
Prije:1500.00kn
Sada samo:299.00kn
Prije:1500.00kn
Sada samo:299.00kn
Prije:1500.00kn
Sada samo:299.00kn
Sada samo:299.00kn Pogledaj detalje ponude
Prestanak pušenja uz Bio Laser - tretman za borbu protiv nikotinske ovisnosti

U današnjem svijetu svaka je treća osoba pušač, a procjenjuje se da od bolesti vezanih uz pušenje godišnje oboli čak 12.000 do 14.000 osoba. Ukoliko ste i vi kroz život stekli ovu neugodnu naviku, vrijeme je da joj stanete na kraj i zamijenite je nečim produktivnijim!

Laserskim tretmanom akupunkturnih točaka podiže se razina endorfina u organizmu i u potpunosti se otklanja potreba za pušenjem kao i stres koji prati nedostatak nikotina te simptomi apstinencijske krize poput znojenja ili pojačane nervoze i apetita.

Laser održava kemijski balans, a u potpunosti je bezbolan.

Laserski tretman najnapredniji je tretman za pomoć prilikom prestanka pušenja. Riješite se zauvijek ove grozne navike, počnite živjeti zdrav i ispunjen život pun energije!

Neke od prednosti prestanka pušenja:
  • fizičke prednosti: poboljšan osjećaj okusa i mirisa, bjelji zubi, svježi dah, poboljšana cirkulacija, zdraviji izgled kože, poboljšanje ukupnog zdravlja, smanjivanje kašlja i čestih upala, pravilniji rad srca, niži krvni tlak, smanjen rizik za obolijevanje od bronhitisa, srčanog infarkta, emfizema, čira na želucu, karcinoma svih lokalizacija itd. 
  • društvene prednosti: više vremena za posao, obitelj i prijatelje; neometanje drugih s ispuhivanjem dima, svježina prostora, veća mogućnost uživanja u određenim društvenim prigodama kad je pušenje zabranjeno, ušteda novca, bolja koncentracija i veća pozornost
  • emocionalne prednosti: zadovoljstvo zbog poboljšane samokontrole, porast osjećaja osobne vrijednosti, povećanje samopouzdanja, zadovoljstvo zbog davanja pozitivnog primjera djeci i drugima

Slične ponude

Sada samo 99.00kn AMQAT analiza tijela  u samo nekoliko minuta steknite uvid u stanje cjelokupnog organizma uz ukljuceno savjetovanje za samo 99 kn
AMQAT analiza tijela - u samo nekoliko minuta steknite uvid u stanje cjelokupnog organizma uz uključeno savjetovanje za samo 99 kn!

Analiza se radi bez vađenja krvi i zračenja uz najmoderniju tehnologiju u centru za kralježnicu Arcus


Sada samo 299.00kn Test intolerancije na 349 namirnica i zacina putem krvi  NIZA CIJENA  Otkrijte koje namirnice vam stete izbacite ih i osjecajte se bolje za 299 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x