SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Predstava 'Profesore dajte 2' - HIT komedija Tvornice Smijeha o veselim školskim događajima kojima ste sada ili nekad i sami bili svjedoci!

Prije:60kn
Sada samo:45kn
Sada samo:45kn Ponuda je istekla
Profesore, dajte 2
(Tvornica smijeha)

Režija: Alen Čelić
Tekst: Matko Elezović
Dramaturg: Matko Elezović
Fotografija: Roko Birmiša

Tijekom 45 minuta humora bliskog svim generacijama glumac vas vodi u prostor i svijet svih onih veselih školskih događaja kojima ste - sada ili nekad - i sami bili svjedoci. Što čini humorni svijet vezan uz školski prostor? 

Školski podvornik Joža koji se svađa s učenicima jer je umislio da je stvarna vlast u školi. 
Roditelj pomorac koji je slučajno svratio u školu i nikako se ne može pomiriti s činjenicom da je njegov sin Marjanček jedan od najslabijih učenika u razredu. 
Roditelj devetero djece kojem nikakve državne subvencije ne mogu pomoći da baš sva djeca imaju mobitel, računalo, dresove i sve ostalo što se danas traži od učenika. 
Profesorica Jadranka na sto je muka jer svi od nje traže da bude neobjektivna - i učenici i roditelji. 
Učenik Emir tog je dana dobio treću jedinicu, i to iz povijesti i moli profesora da je ne upiše jer se prethodne dvije nisu još ni osušile. 

Salve smijeha, aplauz nakon svake izmjene, te ovacije publike na kraju predstave najbolji su pokazatelj njezine uspješnosti.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 40kn Predstava Ljubavna pisma Staljinu  30 11 uzivajte u genijalnoj izvedbi Franje Dijaka Anastasije Jankovske i Marka Torjanca za 40 kn
Predstava Ljubavna pisma Staljinu - 30.11. uživajte u genijalnoj izvedbi Franje Dijaka, Anastasije Jankovske i Marka Torjanca za 40 kn!

Ova drama donosi dinamičnu i intenzivnu studiju vječnih pitanja koja se postavljaju pred nas


Ocjena:
Sada samo 38kn Zabavite se uz prvi hrvatski cabaret demografske obnove “U petak  za metak ”20 11 ili 27 11 u Histrionu za 38 kn
Zabavite se uz prvi hrvatski cabaret demografske obnove “U petak - (za)metak!”20.11. ili 27.11. u Histrionu za 38 kn!

Izvanredna izvedba Marije Borić, Ana-Marije Percaić, Petre Vukelić, Duška Modrinića i Zvonka Presečkog


Ocjena:
Sada samo 40kn Teatar Rugantino s predstavom “ZIVOT JE CUDO” zeli i na scenu i u zivot vratiti pojam da ZIVOT JE  CUDO U Maloj sceni 7 12 za samo 40 kuna
Teatar Rugantino s predstavom “ŽIVOT JE ČUDO” želi i na scenu i u život vratiti pojam da ŽIVOT JE – ČUDO! U Maloj sceni 7. 12. za samo 40 kuna!

Izvrstan tekst Ivice Ivaniševića, maestralna uloga Siniše Popovića, hvaljena režija Gordane Gadžić, glazba Darko Rundek!
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x