SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Predstava "Kajbare - zaglazbancije i politikancije'' - oduševite se kabaretom s elementima stand up komedije 17.1. u Histrionskom domu za 35 kn!

Prije:50kn
Sada samo:35kn
Prije:50kn
Sada samo:35kn
Prije:50kn
Sada samo:35kn
Prije:50kn
Sada samo:35kn
Sada samo:35kn Ponuda je istekla
Predstava "Kajbare - zaglazbancije i politikancije" 

Autor: Bjelovarski kantautor i šansonijer, Mladen Medak Gaga

Odličan kabaret s elementima stand up komedije, predočene nam sa stajališta običnog čovjeka, kajkavca – Gage, koji na sebi svojstven način, kroz igru i pjesmu progovara o svakodnevnim dilemama ''malog čovjeka".

Predstava je do sada izvedena 90-ak puta. Između ostaloga nasmijala je građane u Koprivnici, Križevcima, Đurđevcu, Pitomači, Ludbregu, Čakovcu, Varaždinu, Bjelovaru, Vrbovcu, Garešnici, Čazmi, Mariji Bistrici, Križu, Maloj Subotici, Zagrebu (8. Međunarodni festival kabarea Gumbekovi dani 2015. u Histrionskom domu).

O autoru

Mladen Medak Gaga, glazbom se ozbiljnije počeo baviti 1992. godine, kada je s djelovanjem započeo u glazbenom sastavu 'Stare staze', pa je u to vrijeme aktivnije krenuo s pisanjem glazbe i stihova.

Već 1994. godine, Gaga se na samostalnom albumu 'Starih staza' pojavljuje kao autor glazbe i teksta za četiri pjesme i još kao autor teksta za dvije. Naredne, 1995.godine, Gaga piše glazbu i tekst za pjesmu ''Ritam ljubavi mi daj'', s kojom''Stare staze'' nastupaju na Dori, hrvatskom festivalu izbora pjesme za Euroviziju.

Gaga 1996. godine prestaje s djelovanjem u 'Starim stazama'. Nakon toga povremeno piše za druge, a 2003. godine ponovno se aktivnije vraća glazbi, pa i sam nastupa na festivalima. Njegove pjesme, uz spomenutu Doru, mogli ste čuti na 'Brod festu' u Slavonskom Brodu, na 'Zlatnim žicama Slavonije' u Požegi, na 'Glazbenom festivalu Podravine i Podravlja' u Pitomači (1. nagrada 2010., 2. nagrada 2012., 1. nagrada 2014.), na koprivničkim festivalima 'Od srca' srcu' i Festivalu šansone 'Zvonimir Golob', na zagrebačkom Chansonfestu, na Festivalu šaljive šansone u Blatu na Korčuli ( na kojem je 2005.godine osvojio Grand prix, a 2007. prvu nagradu stručnoga žirija, dok je 2008. godine za skladbu 'Petrovi vjetrovi' osvojio Grand Prix festivala i prvu nagradu publike istovremeno). 

Njegova izričajna prepoznatljivost očituje se u jednostavnim glazbenim formama šansonijerskog opredjeljenja i, uglavnom, u epskim, humorističnim tekstovima, koji za teme imaju svakodnevnu preokupaciju običnih, 'malih' ljudi ili pak s iste pozicije satirično progovara o politici i političarima. Tekstovi i glazba su mu 'pitkiji', razumljiviji nego većini autora koja ima slično stilsko opredjeljenje, ali istovremeno odbacuje nakanu i ambicije prema visokoliterarnim dometima te osvaja neposrednošću.


Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 50kn NOVA hit predstava „Boksacko srce“ u izvedbi sjajnih Marka Torjanca i Filipa Vidovica 6 2 u Lisinskom  uzivajte za samo 50 kn
NOVA hit predstava „Boksačko srce“ u izvedbi sjajnih Marka Torjanca i Filipa Vidovića 6. 2. u Lisinskom - uživajte za samo 50 kn!

Ova predstava na duhovit i dirljiv način govori o životnim borbama i kako se postaviti prema njima


Ocjena:
Sada samo 50kn „Sirena i Viktorija“  socni ljubavno erotski kazalisni manifest protiv usamljenosti za samo 50 kn Komedija koju publika obozava 15 2 u Lisinskom
Ocjena:
Sada samo 35kn Predstava Kajbare  zaglazbancije i politikancije   odusevite se kabaretom s elementima stand up komedije 29 1 i 1 2 u Histrionskom domu za 35 kn
Ocjena:
Sada samo 40kn Nakon sjajnog ZG povratka na scenu u prosincu legendarna predstava “ZIVOT JE CUDO” i 31 sijecnja u Zagrebu U Maloj sceni za samo 40 kuna
Nakon sjajnog ZG povratka na scenu u prosincu, legendarna predstava “ŽIVOT JE ČUDO” i 31. siječnja u Zagrebu! U Maloj sceni za samo 40 kuna!

Izvrstan tekst Ivice Ivaniševića, maestralna uloga Siniše Popovića, hvaljena režija Gordane Gadžić i glazba Darko Rundek!


Ocjena:
Sada samo 38kn Zabavite se uz prvi hrvatski cabaret demografske obnove U petak  za metak  4 2 u Histrionu za 38 kn
Zabavite se uz prvi hrvatski cabaret demografske obnove 'U petak - (za)metak!' 4.2. u Histrionu za 38 kn!

Izvanredna izvedba Marije Borić, Ana-Marije Percaić, Petre Vukelić, Duška Modrinića/Ivice Pucara i Zvonka Presečkog


Ocjena:
Sada samo 50kn NOVA hit predstava „Boksacko srce“ u izvedbi sjajnih Marka Torjanca i Filipa Vidovica 21 2 u Lisinskom  uzivajte za samo 50 kn
NOVA hit predstava „Boksačko srce“ u izvedbi sjajnih Marka Torjanca i Filipa Vidovića 21.2. u Lisinskom - uživajte za samo 50 kn!

Ova predstava na duhovit i dirljiv način govori o životnim borbama i kako se postaviti prema njima
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x