SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Personalizirana podloga za miš sa slikom ili natpisom po želji - savršen poklon koji će buditi lijepe uspomene u poslovnom i privatnom okruženju

Sada samo: €39.00 (293.85kn) Ponuda je istekla
Ideja za poklon koji će se biti lijep i koristan

Ugodno iznenadite najdraže za rođendan, imendan ili bilo koju drugu prigodu i poklonite nešto što će im biti korisno, a buditi lijepe uspomene. :)

podloga za mišSvi provodimo puno vremena za računalom - bilo na poslu, bilo u privatne svrhe. Stoga će ovaj poklon biti savršen za sve koje poznajete i želite ih razveseliti originalnim poklonom koji će ih uvijek podsjećati na lijepe životne trenutke ili stvari koje vole. 

Božić je pred vratima, na vrijeme naručite poklon za svoje najdraže!


Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x