SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ove jeseni ne propustite izletničku i gastronomsku avanturu sa Smart Travelom! Dvodnevni izlet u Veneto - Conegliano Treviso s 1 noćenjem i doručkom, prijevozom iz Zagreba i razgledima!

Prije:540kn
Sada samo:514kn
Sada samo:514kn Pogledaj detalje ponude
Posjetite Treviso, grad poznat kao ''Venecija u malome'' - kolijevka čuvene slastice tiramisu, poznatog brenda Benetton, slasnih tramezzina i prosecca... Budite dio Svjetskog kupa u izradi Tiramisu-a! Kupon vrijedi za vikend 02.-03.11.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x