SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Otkrijte mir duše! Svetište u Međugorju je fenomen desetljećima! 3-dnevno HODOČAŠĆE uz Darojković Promet i organizirani prijevoz te smještaj sa POLUPANSIONOM...samo 349 kn/osobi!

Prije:370kn
Sada samo:349kn
Sada samo:349kn Pogledaj detalje ponude
Odaberite jedan od termina polaska! Zašto je svetište tokom godina postalo globalno poznato i utočište mnogih vjernika- imate priliku upoznati ga na nekoliko dana! Vjera i mir posvuda će biti Vaši dragi suputnici! Kupon vrijedi isključivo za termine 13-15.03.2020., 03.-05.04.2020., 15.-17.05.2020

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x