SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Odmorite u predivnoj prirodi Nerezina na Malom Lošinju, uz udobnost kao kod kuće uz Comfort, Superior ili Deluxe mobilnim kućicama kampa Lopari ili Rapoća za 4 osobe + 2 djece do 12 g.!

Prije:338kn
Sada samo:236kn
Sada samo:236kn Pogledaj detalje ponude
Doživite sunce i more kasnoga ljeta u kampovima Lopari i Rapoća u Nerezinama! Kupon vrijedi za 4 osobe i 2 djece do 12 godina, a može se iskoristiti do 07.10.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x