SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Nordijsko mršavljenje N15 - mjesec dana treninga nordijskog hodanja s kojima ćete transformirati cijelo tijelo za 499 kn!

Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Sada samo:499kn Ponuda je istekla
Hodači! Jeste li znali da 15 dana nordijskog hodanja može rezultirati pravom transformacijom duha i tijela? 

Uz dosljednost u planiranim aktivnostima i prehrani primijetit ćete ozbiljne rezultate za manje od mjesec dana! Jeste li zainteresirani skinuti višak kg, odnosno odjenuti novi konfekcijski broj? Ovdje nije riječ o teškim treninzima s maksimalnim intenzitetom, već se radi o stjecanju zdravih životnih navika i spoznaji o neophodnosti kretanja! 

Naravno, ne može bez malo znoja. Ali kontoliranog znoja. Treninzi pod stručnim vodstvom, nekoliko kilometara na dan, zdrava prehrana i “biti u dobroj formi i fit” je pristupačnije nego što većina ljudi misli! 

NORDIJSKO MRŠAVLJENJE specijalan je trenažni program baziran na aktivnostima nordijskog hodanja. Sastoji se od 15 isprogramiranih treninga nordijskog hodanja u mjesec dana. 

Zašto takav program? Zato jer je zbog svojih karakteristika nordijsko hodanje pogodno za razvoj snage i izdržljivosti, osobito gornjeg dijela tijela, djelujući tako na pravilno držanje. Uključivanjem velikog broja mišića zbog uporabe štapova, troši se i puno veća količina energije (od 450 do 500 kCal po satu aktivnosti) za razliku od normalnog hoda pri kojem se troši od 200 do 300 kCal.

Neka istraživanja pokazuju da je energetska potrošnja pri srednjoj brzini veća za 30 posto od normalnog hoda iste brzine, a ako se brzina nordijskog hodanja poveća, uz primjenu pravilne tehnike može se potrošiti i 45 posto kCal više. Aktivacija srčanožilnog sustava je veća, pa se i srčana frekvencija poveća za 10 do 15 posto. Ta činjenica osobito je važna za osobe s povećanom tjelesnom masom koje mogu na takav način regulirati višak kilograma i smanjiti tjelesnu masu.

Što možete očekivati kroz naš program?

Odmah, već nakon prvog hodanja, vaše raspoloženje se znatno poboljšava! Osjetit ćete da činite nešto dobro za sebe i svoje tijelo! Osjetit ćete kako možete prevladati sve prepreke i izazove. Hodanjem se jednostavno osjećate URAVNOTEŽENO I DOBRO!

Nakon 3-4 dana hodanja: osjećat ćete se “više fit”, odnosno pronaći ćete nešto dodatnog prostora u vašoj odjeći! 

Nakon 7 dana hodanja: događaju se stvarne promjene! Koristili ste tjelesnu mast kao energiju (sagorijevanje masti!) Mišići su više napeti! Također, primjetit ćete kako donosite i zdravije odluke u vrijeme obroka. To je MOĆ HODANJA! 

Nakon 10 dana hodanja: izgubili ste STVARNU tjelesnu mast! Pojavljuje se proporcionalnije tijelo.

Nakon 15. treninga nordijskog hodanja: smanjujete konfekcijski broj odjeće! Mišići su definiraniji, izgubljeni su centimetri struka! Vaša energija je do neba! Svi zdravstveni pokazatelji su poboljšani: krvni tlak, kolesterol, razina glukoze i još mnogo toga! 

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 149kn Magic Well kruzni trening za zene najveci lanac zenskih fitness klubova u Hrvatskoj  mjesec dana neogranicenog vjezbanja za 149 kn
Ocjena:
Sada samo 159kn GRUPNI TRENINZI mjesec dana neogranicenog vjezbanja  kombinirajte cak 12 razlicitih programa ili odaberite vama najdrazi za 159 kn
GRUPNI TRENINZI- mjesec dana neograničenog vježbanja - kombinirajte čak 12 različitih programa ili odaberite vama najdraži za 159 kn!

Ne čekajte novu godinu, nego krenite s vježbanjem već SADA uz Zumbu, Pilates, Fusion Hi- Lo i mnoge druge


Ocjena:
Sada samo 99kn Djelujte na vrijeme i dovedite se u formu brzo i efikasno uz grupne treninge 2x tjedno mjesec dana za samo 99 kn
Sada samo 240kn Najbolja verzija tebe ceka te u DG fitness centru  2 mjeseca vjezbanja u teretani samo za zene vec od 240 kn
Ocjena:
Sada samo 99kn Grupni treninzi  1 mjesec zumbe ili yoge za jacanje snage  misicnog tonusa i koordinacije tijela svih dobnih skupina za 99 kn
Grupni treninzi - 1 mjesec zumbe ili yoge za jačanje snage, mišićnog tonusa i koordinacije tijela svih dobnih skupina za 99 kn!

Oblikujte tijelo i povećajte fleksibilnost uz program po izboru 2 puta tjedno u plesnom studiju Baila


Sada samo 99kn DINAMICKA YOGA  mjesec dana treninga 2 puta tjedno za samo 99 kn
DINAMIČKA YOGA - mjesec dana treninga 2 puta tjedno za samo 99 kn!

Poboljšajte fizičko stanje, cirkulaciju, metabolizam i kompletni živčani sustav pomoću drevnih metoda rekreacije
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x