SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Nordijsko mršavljenje N15 - mjesec dana treninga nordijskog hodanja s kojima ćete transformirati cijelo tijelo za 499 kn!

Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Sada samo:499kn Ponuda je istekla
Hodači! Jeste li znali da 15 dana nordijskog hodanja može rezultirati pravom transformacijom duha i tijela? 

Uz dosljednost u planiranim aktivnostima i prehrani primijetit ćete ozbiljne rezultate za manje od mjesec dana! Jeste li zainteresirani skinuti višak kg, odnosno odjenuti novi konfekcijski broj? Ovdje nije riječ o teškim treninzima s maksimalnim intenzitetom, već se radi o stjecanju zdravih životnih navika i spoznaji o neophodnosti kretanja! 

Naravno, ne može bez malo znoja. Ali kontoliranog znoja. Treninzi pod stručnim vodstvom, nekoliko kilometara na dan, zdrava prehrana i “biti u dobroj formi i fit” je pristupačnije nego što većina ljudi misli! 

NORDIJSKO MRŠAVLJENJE specijalan je trenažni program baziran na aktivnostima nordijskog hodanja. Sastoji se od 15 isprogramiranih treninga nordijskog hodanja u mjesec dana. 

Zašto takav program? Zato jer je zbog svojih karakteristika nordijsko hodanje pogodno za razvoj snage i izdržljivosti, osobito gornjeg dijela tijela, djelujući tako na pravilno držanje. Uključivanjem velikog broja mišića zbog uporabe štapova, troši se i puno veća količina energije (od 450 do 500 kCal po satu aktivnosti) za razliku od normalnog hoda pri kojem se troši od 200 do 300 kCal.

Neka istraživanja pokazuju da je energetska potrošnja pri srednjoj brzini veća za 30 posto od normalnog hoda iste brzine, a ako se brzina nordijskog hodanja poveća, uz primjenu pravilne tehnike može se potrošiti i 45 posto kCal više. Aktivacija srčanožilnog sustava je veća, pa se i srčana frekvencija poveća za 10 do 15 posto. Ta činjenica osobito je važna za osobe s povećanom tjelesnom masom koje mogu na takav način regulirati višak kilograma i smanjiti tjelesnu masu.

Što možete očekivati kroz naš program?

Odmah, već nakon prvog hodanja, vaše raspoloženje se znatno poboljšava! Osjetit ćete da činite nešto dobro za sebe i svoje tijelo! Osjetit ćete kako možete prevladati sve prepreke i izazove. Hodanjem se jednostavno osjećate URAVNOTEŽENO I DOBRO!

Nakon 3-4 dana hodanja: osjećat ćete se “više fit”, odnosno pronaći ćete nešto dodatnog prostora u vašoj odjeći! 

Nakon 7 dana hodanja: događaju se stvarne promjene! Koristili ste tjelesnu mast kao energiju (sagorijevanje masti!) Mišići su više napeti! Također, primjetit ćete kako donosite i zdravije odluke u vrijeme obroka. To je MOĆ HODANJA! 

Nakon 10 dana hodanja: izgubili ste STVARNU tjelesnu mast! Pojavljuje se proporcionalnije tijelo.

Nakon 15. treninga nordijskog hodanja: smanjujete konfekcijski broj odjeće! Mišići su definiraniji, izgubljeni su centimetri struka! Vaša energija je do neba! Svi zdravstveni pokazatelji su poboljšani: krvni tlak, kolesterol, razina glukoze i još mnogo toga! 

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 125kn GRUPNI TRENING Mjesec dana vjezbanja program po izboru 3x tjedno za 125 kn
[GRUPNI TRENING] Mjesec dana vježbanja - program po izboru 3x tjedno za 125 kn!

Izaberite Total Body Workout, TNS, Spartan 300, Power Yogu ili Morning mix te dovedite tijelo u željenu formu


Ocjena:
Sada samo 149kn Magic Well kruzni trening za zene najveci lanac zenskih fitness klubova u Hrvatskoj mjesec dana neogranicenog vjezbanja za 149 kn
Ocjena:
Sada samo 159kn GRUPNI TRENINZI Mjesec dana neogranicenog vjezbanja kombinirajte cak 12 razlicitih programa ili odaberite vama najdrazi za 159 kn
Sada samo 240kn TERETANA Najbolja verzija tebe ceka te u DG fitness centru 2 mjeseca vjezbanja u teretani samo za zene vec od 240 kn
[TERETANA] Najbolja verzija tebe čeka te u DG fitness centru!2 mjeseca vježbanja u teretani samo za žene već od 240 kn!

Odaberi tempo vježbanja koji ti najbolje odgovara! Ponesi želju i motivaciju, a sve drugo je osigurano :)


Sada samo 110kn Vjezbanje za trudnice ili mame s bebom mjesec dana opustajucih vjezbi koje ce vas pripremiti za porod ili vam ucvrstiti misice nakon poroda za 110 kn
Ocjena:
Sada samo 119kn TENIS Mjesec dana treninga po programu svjetske teniske federacije 1x tjedno za zene ili muskarce uz ukljucenu opremu od 119 kn
Sada samo 149kn Joga za zene i muskarce mjesec dana treninga u centru Equilibrium za 149 kn
Joga za žene i muškarce - mjesec dana treninga u centru Equilibrium za 149 kn!

Opustite um i tijelo, oslobodite se stresa i bolova te poboljšajte gipkost uz drevnu staroindijsku vještinu!


Sada samo 450kn VITATHLON EXPRESS Kombinacija nordijskog hodanja jogginga power walkinga HIIT treninga istezanja i vjezbi snage mjesec dana treninga za 450 kn
[VITATHLON EXPRESS] Kombinacija nordijskog hodanja, jogginga, power walkinga, HIIT treninga, istezanja i vježbi snage - mjesec dana treninga za 450 kn!

U sat vremena možete sagorjeti čak do 1.000 kalorija! Prijavite se, skinite kilograme i osigurajte si dobru formu :)
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x