SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ne propustite ADVENT u čarobnoj VENECIJI i PADOVI s Best Travelom na 2 dana s 1 noćenjem i doručkom u hotelu 3*/4*, autobusnim prijevozom, razgledima i pratiteljem za samo 499 kn/osobi!

Prije:530kn
Sada samo:499kn
Sada samo:499kn Pogledaj detalje ponude
Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, turističkog pratitelja tijekom puta, 1 noćenje s doručkom u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama u okolici Venecije ili Padove, razgledavanja prema programu, jamčevno osiguranje, troškove organizacije aranžmana. Kupon vrijedi isključivo za termin 14.-15.12.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x