SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ljeto traje dulje uz odmor na samoj plaži, Krilo Jesenice kraj Splita na 2, 5 ili 7 noćenja s POLUPANSIONOM i pogledom na more u hotelu Krilo za 2 OSOBE već od 1399 kn!

Prije:2310kn
Sada samo:1399kn
Sada samo:1399kn Pogledaj detalje ponude
Birajte između 2, 5 ili 7 noćenja i priredite si odmor za pamćenje... Ponuda uključuje polupansion za dvije osobe s uključenim pićem po osobi prvu večer na večeri (čaša pića po izboru) i pićem dobrodošlice, šampanjcem u sobi, 30 minuta besplatnog korištenja saune za dvoje ili pak 2x 20 minuta besplatne masaže! Kuponi su iskoristivi u periodu od od 07.09. do 31.10.2019.!

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x