SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ljeto i topli srpanj u divnoj Puli i šarmantnom mjestu Premantura na 4 dana/3 noćenja u apartmanima Premantura dom**** za 3, 5 ili 7 osoba već od 1469 kn!

Prije:1800kn
Sada samo:1469kn
Sada samo:1469kn Pogledaj detalje ponude
Apartmani Premantura dom**** se nalaze na samom ulazu u Premanturu, na lijevoj strani iza fontane i malog parka. Kupon za ponudu vrijedi od 06.07. do 20.07.2019.!

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x