SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ljepote Beča, Praga i Českyog Krumlova u adventskom ruhu! Integral Vas vodi na 4-dnevno adventsko putovanje s 3 noćenja i doručkom u hotelu 3*, prijevozom iz Zagreba...za samo 979 kn/osobi!

Prije:1090kn
Sada samo:979kn
Sada samo:979kn Pogledaj detalje ponude
Cijena uključuje prijevoz autobusom prema programu, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* na osnovi noćenja s buffet doručkom, razglede prema programu, voditelja putovanja, razgled Praga u pratnji lokalnog vodiča, organizaciju putovanja. Kupon vrijedi ovisno o odabranom datumu: 28.11.-01.12. / 12.-15.12.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x