SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Kompletan oftalmološki pregled uz mjerenje očnog tlaka, određivanje dioptrije i pregled biomikroskopom za 199 kn!


Sada samo:199.00kn

Sada samo:199.00kn

Sada samo:199.00kn

Sada samo:199.00kn

Sada samo:199.00kn

Sada samo:199.00kn

Sada samo:199.00kn
Sada samo:199.00kn Pogledaj detalje ponude
Kompletan oftalmološki pregled

Oftalmološki pregled može potencijalno opasne očne bolesti i poremećaje refrakcije kao što je kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam.

Mjerenje očnog tlaka je sastavni dio oftalmološkog pregleda, visok očni tlak je bez simptoma zato je potrebno odlaziti na redovite preglede. Promjena očnog tlaka koja traje i ne liječi se može uzrokovati probleme s vidom i dovesti do bolesti oka.

Širenje zjenica je važno za otkrivanje stanja optičkog živca i mrežnice te je ključan u prevenciji očnih stanja koja mogu potencijalno dovesti do gubitka vida. U posebnim se slučajevima, prema indikaciji specijaliste oftalmologa, koristi i za detaljno određivanje dioptrije

Pregled biomikroskopom koristi se za ispitivanje strukture oka pod velikim povećanjem, koje uključuje pregled kapaka, rožnica, spojnica, šarenica, leća, pa čak i mrežnica te vidnih živaca.

Poliklinika Zagreb

Svoje povjerenje Poliklinici Zagreb poklonile su i brojne tvrtke: Hrvatski lovački savez, Kontrola zračne plovidbe, Robni terminali, Roto-dinamic, Bilić Erić security, Dok-ing, Jamnica, Komunalac te Croatia bus.

Poliklinika je započela s radom krajem 2012. godine kao pravni nasljednik Poliklinike Prometna medicina. Te iste godine navršila je 25 godina uspješnog rada.

Poliklinika je opremljena najmodernijim dijagnostičkim uređajima. Osoblje Poliklinike Zagreb čini zdravstveno i nezdravstveno osoblje s velikim radnim iskustvom koje vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Slične ponude

Sada samo 590.00kn Kompletne dioptrijske naocale te okviri renomiranih marki po izboru uz gratis odredjivanje dioptrije u Optici Iris za samo 590 kn
Kompletne dioptrijske naočale te okviri renomiranih marki po izboru uz gratis određivanje dioptrije u Optici Iris za samo 590 kn!

Uključena čak 4 sloja zaštite: za oštriju sliku, protiv nakupljanja vode, prašine i ogrebotina


Sada samo 2980.00kn Progresivne lece sa sirokim vidnim poljem i indeksom loma 1 6 uz gratis odredjivanje dioptrije i 50posto popusta na okvire u Optici Iris za samo 2 980 kn
Progresivne leće sa širokim vidnim poljem i indeksom loma 1.6 uz gratis određivanje dioptrije i 50% popusta na okvire u Optici Iris za samo 2.980 kn!

Birajte klasične ili tamne leće s uključena čak 4 sloja zaštite: za oštriju sliku, protiv nakupljanja vode, prašine i ogrebotina


Sada samo 199.00kn Obavite kompletan oftalmoloski pregled i pridruzite se tisucama zadovoljnih korisnika ponude u Poliklinici Optotim za 199 kn
Sada samo 199.00kn Specijalisticki oftalmoloski pregled u Poliklinici Vas pregled za 199 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x